defne defne
Hamiş Melek
ecce canım senide tebrikederim🙂
hoşgeldin canım allah kızına sağlık versin öncelikle inşallah ikincide çok bekletmeden gelir🙂
canım hayırlısı, bu gecikmeler hamilelikten önce oluyor inş önümüzdeki ay müjdeyi verirsin.arkadaşlar benim sonucum negatif çıktı 14 gün geciktim bu ay, 2 gündür pembe akıntılar geliyo zor sökülüyo galiba adetim niye böyle oldu bu ay bilmiyorum, artık olsamda ilaçlarıma başlasam valla sevincem adet olcama nekadar zormuş beklemekya🙁
maşallah canım herşeyin iyi olmasına çok svndim. sağlıklı olunca bebekler insan çok mutlu oluyor değil mi?🙂 hepimizin Allah sorunsuzca tamamına erdirsin inş.selam kızlar darkangel ve ecce yi kutlarım allah tamamına erdirsin.rabbim tüm isteyenlere yaşatsın bu duyguyu
.bizde dün doktora gittik.ilk defa hareketlerini gördük.kıpır kıprdı yavrum maşallah.elini oynattı ayağını oynattı gerildi bize poz verdi.sonrada pıt uyudu.Doktorda yoruldu dedi.ay ben onun canını yerim.verene kurban olayım.herşey yolundaymış.Hamdolsun rabbime.çok güzel bir duygu.dünden beri içim içime sığmıyor...
slm canım hg aramıza benim de oğlum var 5.5 yaşında vee çok kardeş istiyordu şükür meleğimiz bizi bekletmedi şu an 28 haftalık hamileyim🙂 inş Allah senin de gönlüne göre versin. beklenen adet tarihini belirtirsen listemize eklerim.Merhaba arkadaşlar, bende aranıza yeni katıldım.Aslında uzun süredir takip ediyorum yazılanları hamiş haberleri ile bende mutlu oluyor ümitle bekleyen arkadaşlarla birlikte bende heyecanlanıyorum ama bu güne kadar yazmaya cesaret edemedim bir türlü. Ben 10 yıllık evliyim ve dünyalar güzeli 6.5 yaşında bir oglum var. 10 yıllık evliligim boyunca her ay acaba hamilemiyim sorusuyla kendimi yedim bitirdim.yazdıklarınızı okumak bana moral oldu dünyada yanlız olmadığımı hissettiriyor bana.Ama her ay hüsranı yaşamak da hayli yordu beni. Bende ogluma artık bir kardeş istiyorum! Rabbim isteyen herkesle birlikte banada sağlıklı, sıhhatli bir bebiş versin inşallah🙂)
hg aramıza canım aminnn Allah hepimizinkini bağışlasın. iyi bir sorun yoksa inş meleğin gelir, bizim de 2. bebeğimiz çok şükür 5. ayımızda geldi🙂 tahmini olarak adetin 3 ekim sanırım, istersen listemize ekleyebilirim umarım uğur getirir🙂selamlar🙂
bende 2. çocuğu düşünüyorum..
bi kızım var benim.. kocaman oldu o.. allah ömür versin çocuklarımıza inşallahhh...
yaşım 40 olduğu için,doktora gittim ve gerekli muayene ve hormon tahlillerim yapıldı..
çok şükür sonuçlar gayet iyi..
bu 5. deneme ayımız korunmadan geçen..
ve bata da 5 gün kaldı..
hayırlısı olsun inşallah...
herkesin bebeği gelsin bekletmeden diyorum..
hg aramıza canım aminnn Allah hepimizinkini bağışlasın. iyi bir sorun yoksa inş meleğin gelir, bizim de 2. bebeğimiz çok şükür 5. ayımızda geldi🙂 tahmini olarak adetin 3 ekim sanırım, istersen listemize ekleyebilirim umarım uğur getirir🙂
selam 🙂
allah oğlunu bağışlasın arkadaşım,inşallah 2. bebeğini de sağlıkla kucağına alırsın..
teşekkür ederim ve amin diyorum.. inşallah benim bızdık da çok bekletmesin beni..
evet bat 3 ekim..
ve listeye eklersen çok sevinirim..
(listeyi nasıl görebilirim?)
ben de güzel dileklerine tşk ederim. listemizi yayınladım hemen seni de ekleyerek düzeltiyorum. inş yakında güzel haberi alırsın grşmek üzere...