Ya bnde en son kontrolme gittiğimde oğluşumu çok rahat görememiştim dr'umn canı sıkkndı galiba baya kötydü belli etmemeye çalştı ama eşimle ben anlamştk.İlgilendi oğlumuda gördm ama diğerleri gbi değil.Cnm bnm bu haftalarda zaten farazi konuşurlar dr'lar.Yani bu hafta ölesine söler,snraki geldiğinde bi daha bakalm derler o yüzden canını sıkma bak hamd olsn sağlığı yerindeymiş boşversene kız mı oğlan mı?sağlılklı olsn kuzularmz.Ha bu arada bu sene oğlan senesi galiba senden de bi oğlan gelebilir.Ben kimle konştuysam oğluşu oluyomş🙂günaydın=) dün doktordaydık ense kalınlığı normal çıktı çok şükür ama doktorumun morali çok bozuktu ağlamıştı doğru düzgün göstermedi çocuğumu kızmı erkekmi diye söylemedi =(
ALLAHIM tamamına erdirsin cnm MEVLAM acısını göstermesin evlatlarımznmerhaba kızlar ben geldim dün bende bebeğimi gördüm hareket etmeye başlamış allah hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah kimsenin elini boş bırakmasın yarabbim çok güzel bir duygu
Günaydın herkese 🙂
Eşimi amniyosentez yaptırmama konusunda ikna etmeyi başardım 😀 çok mutluyum, bu hafta sonu gidip dr la görüşücez yapılması gereken testler varsa onları yapalım bu arada ki var şu üçlü testler falan, dedim yinede bu testler neticesinde yüksek risk çıkarsa yine tamam dedim yaptırırız, sabah çok kötü oldum ağladım ağladım, ya dedim bundan sonra bişi olursa ben yaşayamam kendimi hiç affetmem vicdan azabından ölürüm dedim... Eşimde dayanamadı tabiki, tamam canım dedi senin için nasıl rahat edecekse öyle olsun, tabi ben daha beter ağlamaya başladım, neyse sonra sakinleştirdi beni...
Cnm bnm çok sevndm inşallah hiç bi şekilde gerek kalmaz onun psikilojisi bile insanı mafeder değl mi??sen böle ağladm ağladm falan yazdn ya,benm ağlama olaylarm baya tavana çıktı onu okurken bile boğazm düğümlendi benm.Yazıya tamamen ağlycaktm gerçi duygulandm🙂