hekese selam nasılsınız
inş bidahaki ay gelir meleğin canım allah gönlüne göre versin inş
canım sen böle umutlu pozitif oldukça çabuk gelir bebişin merak etme rabbim gönlüne göre versin inş
canımmm evet az kaldı allahım sanakda yaşşatsın inş en kısa zamanda hamiş ol bende senin günlerini sayam inşallahhhhhhhhhhhhhh herzaman duamdasın güzelim çok öpüyorum seni
biz iyiyiz çok şükür sen nasılsın kuzum
oyyy oyy yerim ben o göbüşü maşallah kıs ben doğuracam nerdeyse okadar göbüşüm çıkmadı buarada çokkkkkkkkkkkkk tatlısın rabbim sağ slim kucağina versin güccük cadını
canım benim ya çatlatma iğnesi vermiyomu drun inş tez vakitte kavuşursun meleğine
aynen ballı lokmam benim kocişte hakkımı helal etmem dedi oyüzden gizli deolsa koyamıyorum
buarada ayrıntılı usg giricekmişsin çokk harika bişey inş bebişin herşeyi çokk iyi geişiyodur canım öptüm senide kuzunuda
selamm herkeze ben bugün itibariyle adet oldum malesefff,yarın olmam gerekiyordu ama bir gün erken oldum.yeni adet tarihim 16 ekim tuna değiştirirsen çok sevinirim..defne belki bir dahaki ay beraber hamile oluruz..ne demiştin yaşıyorsak umut var demektir evet umut her zaman var...
inş bidahaki ay gelir meleğin canım allah gönlüne göre versin inş
güzel dualarınız ve dilekleriniz için çookk teşekkür ederim arkadaşlar adet olana kadar belli olmaz tabi ama bu ay için benim umudum kalmadı, çokta üzülmedim açıkçası çünkü daha yeni başladım tedaviye ilk ayım allah büyüktür zamanı geldiğinde olcak inşallah.. azııııcııık üzüldüm ama yalan söylemişte olmiyim🙂
canım sen böle umutlu pozitif oldukça çabuk gelir bebişin merak etme rabbim gönlüne göre versin inş
ayşegülüm nasılsın canım?? doğum heyecanı sardımı tahminimce 17-18 gün falan kaldı senin.ayyy negüzel ya evde minik bir bebişin varlığına çook az kaldı🙂 kolay doğum versin imş.rabbim
canımmm evet az kaldı allahım sanakda yaşşatsın inş en kısa zamanda hamiş ol bende senin günlerini sayam inşallahhhhhhhhhhhhhh herzaman duamdasın güzelim çok öpüyorum seni
biz iyiyiz çok şükür sen nasılsın kuzum
ay canım benim çok tşkler, ben de 20. haftaya kadar hiç büyümedi diyordum sonra maşallah hızlandık🙂 zaten yakında seninki de büyüyecek. öptümm.
oyyy oyy yerim ben o göbüşü maşallah kıs ben doğuracam nerdeyse okadar göbüşüm çıkmadı buarada çokkkkkkkkkkkkk tatlısın rabbim sağ slim kucağina versin güccük cadını
ooof ya bende adet oldum anasını satım bu uyuz yumurtalar çatlamadığı için🙁(
canım benim ya çatlatma iğnesi vermiyomu drun inş tez vakitte kavuşursun meleğine
kuzum valla bende isterimde bnmki yakalarsa fena olur🙂🙂mersin'e falan gttiğimde koyarm belkm🙂
aynen ballı lokmam benim kocişte hakkımı helal etmem dedi oyüzden gizli deolsa koyamıyorum
buarada ayrıntılı usg giricekmişsin çokk harika bişey inş bebişin herşeyi çokk iyi geişiyodur canım öptüm senide kuzunuda