Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
saol canım. allahtan hayırlısı ne zaman gelirse gelsin sorun etmiyorum sağlıklı bi şekilde gelsin sorun deil. hem zaten gelmesi için birza erkendide dr bekle demişti ben biraz sabırsızlık yaptım😀
şimdi dr dan geldim gebelik yok😕 kan sonuçları olmadığımı söylüyor, idrar yaptım şimdi yine yok. allahtan hayırlısı üzülmedim.. sanırım üşüttüm bi kaç kez gece havuza girdim çok soğuktu sanırım ondan gecikti yada bilmiyorum her nedeni neyse.
sağlık olsun emral demekki bebeğin bu tarafa gelmek için kendini hazır hissetmiyo senin ne kadardır olmuyo bebeğin. dert etme böyle şeyleri kimsenin hemen olmuyo zaten..
böyle şeyler seni korkutmasın dr onu birsey gördüğünden demiyo ki sadece her ihtimali söylüyo senin şiimdi moralin her zamankinden iyi olmalı bebeği etkile annesi o daha çok küçük ilk başta bu endişeler herkeste oluyo inan bana..
bak demkki sende sorun yoktur bebeğin gelir inş yakın zamanda canm benm rabbim bidaha acısını yaşatmasın rabbim yar ve yardımcın olsun canm benm biraz zaman tanı kendine
anladım canım çok geçmiş olsun hersey yaradandan. verende o alanda vardır bi bildiği Allah hakkında en hayırlısını versin çok şükür senin bebeğin oluyo. en kısa zamanda sağlıklıca gelir inşallah.