Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
titan yapacak chtee git söyle. canım bence 2 hafta bekle sanırım 6 haftaya yakın olur o zaman kalbide atıyo,ben ilk adetm geçtiğinde öğrendim bebeği dr bana 2 hafta sonra ultursona gir kalp oluşmuş olur öncesi girmememi istedi bence bekle derim.
baharım çoooooook tebrik ederim. Allah tamamına erdirsin hayırlısıyla. Biz bekleyenler için de dua et emi canım. Ne guzel bir mutluluk . allahım herkese yaşatsın inşallahhhh
ayyyyy bahar kırmızı oldun kıssss ne güzel bende çarşambaya olurum inaşallah... titan çarşamba sabah burda ol sakın randevu verme kimseye işim var senle
inşallah canım darısı haziran13 olsun inşallah ve tüm isteyenelere...
lalem sende sağlık sıhatle bebeğini kucaklarsın inşallah. ii dileklerin için tşk...
oleeyyyyyyyyyyy🙂 harika bir haber buya süper.canıımm tebrikederim allah kucağına almayıda nasipetsin.evettt ben herzamanki duamı yapıyım.darısı başıma darısı başıma darısı başımaaaaa🙂 ya yanlış hatırlamıyorsam bugün evlilik yıldönümünüzdü yoksa dünmüydü amaan neyse süper bir hediye oldu canım ikinizede.kocişin ağlıcak tabi çok büyük bir mutluluk bütün gözyaşlarınız böyle sevinçten olsun inş.