emral Aktif Üye Üye 12 Eylül 2011 #20.871 baharrrımmm' Alıntı: çokk mutluyum yaaa çok bide keseyi görsek daha çok olucam valla hayrlısyla inş meleğim iidir hepinizi öptüm darısı olmayanların başına inş Genişletmek için tıkla ... anaaaaaaaaaaaaa ne güzelll kıs hade gözün aydın tatlımyaa çok sevindim... hade iyisin 34'dü kaptın allah kucağına sağ salim almanı nasipetsin canım...
baharrrımmm' Alıntı: çokk mutluyum yaaa çok bide keseyi görsek daha çok olucam valla hayrlısyla inş meleğim iidir hepinizi öptüm darısı olmayanların başına inş Genişletmek için tıkla ... anaaaaaaaaaaaaa ne güzelll kıs hade gözün aydın tatlımyaa çok sevindim... hade iyisin 34'dü kaptın allah kucağına sağ salim almanı nasipetsin canım...
LALEZAR Daimi Üye Üye 12 Eylül 2011 #20.872 Allahhhhhh baharım hamileeeeeeeeeeeeeee baharım hamileeeeeeeeeeeeeeeeeeeee yuppiiiiiiiiiii çok esvindim kızçemmmmmmmmm
Allahhhhhh baharım hamileeeeeeeeeeeeeee baharım hamileeeeeeeeeeeeeeeeeeeee yuppiiiiiiiiiii çok esvindim kızçemmmmmmmmm
bembeyaz Hamiş Melek 12 Eylül 2011 #20.873 Baharım çok tebrik ederim arkadaşım. Allahım sağlıklı sıhatlı kucağına almayı nasip etsin inşallah
baharrrımmm Hamiş Melek 12 Eylül 2011 #20.877 çoğolun kızlar okuyamadm syfaları inş cumada keseyi görürüz değer daha yeniymiş keseyi göremedi kesin bişey söylemedi hamişlerim keseyi değer kaçken gördünüz
çoğolun kızlar okuyamadm syfaları inş cumada keseyi görürüz değer daha yeniymiş keseyi göremedi kesin bişey söylemedi hamişlerim keseyi değer kaçken gördünüz