ya fıstıklarım noluur bana çook dua edin bu ay,20 ağustos regl günüm ayrıcaaaaaaa evlenme yıldönümümüz🙂7 sene olcak inşallahh sağlıkla.vee beeeennn regl olmak istemiyorum yaaa yıldönümü hediyem olsun istiyorum eşime.harbi süper olur yaa.en afillisinden bi bjk li bebek tulumu alırım hediye paketi açtığında şoklara girer ve ben bombayı patlatıveririm.al sana hediyenin en güzeli.allahım lütfenn nolur kabulet.süper olmazmı kızlar yaaa🙂
harika olurdu canımm çok mutlu olurdu eşin bende bu sonuncu hamileliğimde öle olmuştu ama ben senin gibi renklendirememiştim 28 haziranda doktor hamile olduğumu sölemişti 30 haziran bizim evlilik yıl dönümümüzdü canım tabi acımda taze olduğundan fazla sevinememiştim ama şimdi Allah şükür çok iiiyizz inş hep böle devam eder canım darısı başına inş dualarım seninle canımmm inş dilediğini gerçekleştirirsin
canım benim yaa inş seninde görücez 31 39 vede 40 haftanı yarabbim dualarımızı geri çevirmesin inşallahhh istediğin resim olsun teyzesi bende senden isterim resim ama pcmin baş köşesine koyucam
defnem ve yaseminimden bebişlerinin resimlerini istiycem bol bol nazar ayeti okuycam yeğenlerime inşallahhhh
ayyy koymam mı canım yaa hele bir karnım büyüsün öyle koyucam ilk sonra doğduğunda da koyucam meeğimle benim resmimi inş canım Rabbim göstersin o günleri hepimize inş bebeğini bekleyenlerede inş rabbim versin en kısa sürede inşş