selam meleklerim hepinize hayırlı ramazanlar dilerim
aminnnn canım bebişlerinizin o nur yüzlerini sag salim görmek nasip etsin rabbim
inşallah canım ya sizlerin yazdıklarınızı okudukça daha da can atıyorum ama çok da kafama takmak istemiyorum.hersey rabbimdenyasemin cok begendim canim tesekkurler paylasim icin 🙂)
Ins en kisa zamanda sende tadarsin anneligi canim benim
aminnnnnnnnn sevdem ya.sabah ezanları okundu gün yavaş yavaş kendini göstermeye başlıyor horozlar ötüyor yeni gün umut olurken birilerine birilerine son..selalar hiç susmuyor bizim burda halbu ki ne kadar küçük bir ilçemiz var bizim selamızda verilicekmi o bile meçhul ölümün bile hayırlısını istiyoruz yaşarken.ey büyük ALLAH'IM senden geldik sana döneceğiz bizlere hem bu dünyamzı hem ahiretimizi aydınlatıcak hayırlı sağlıklı evlatlar ver.bizleri de onlara hayırlı anne baba eyle.senin yolundan saptırma sapıklık içine koyma.ey merhametlilerin merhametlisi güzel Allahım sen isteyen herkesin evine hayırlı sağlıklı meleklerini gönder.
canım düşükden sonra daha kolay hamiş kalınabiliyo diye duymustum en güzel örnek esin mesela. umudunu yitirme hiçbir zamanuğurlu olur umarım da burda haykırırız sevincimizi paylaşırız🙂evleneli 3 yıl olucak normalde benim adetim hiç gecikmez aksine erken olurum ama düşükten sonraki ikinci hastalığım diye umutlanmıyorum beklemekten başka çare yok tavan yaparız inş.🙂
aminnnn canım inşallah hep beraber tadarız bu üzel duygularıyasemincim çok güzel inşallah tadarız dualarım sadece kendime deil.. kendimden önce tüm isteyenler🙂
ay kıyamam ben hamişime.inan sizleri üzmek degildi niyetim. anneliğin ne kadar yüce bi duygu oldugunu paylaşmakdı...kız bu ne yaaa ağla ağla öldüm anne olmak çok başka rabbim bütün isteyenlere nasip etsin inş sağlıklı hayırlı evlatlar rabbim bebişlerimizi sağ salim kucağimıza almamızı nasip etsin inş
aminnnn canım bebişlerinizin o nur yüzlerini sag salim görmek nasip etsin rabbim
o zamnalarda gelecek esinim rabbim sizlerin meleklerinizi elinize sag salim verecek inşallahah canım Allah razı olsun bende hepinizee dua ediyorummm Rabbim ne muradın varsa versin söylemen bile mutlu etti benii bende szii çok seviyorummm annesiii inş sağ sağlim alırız kucağımıza inşş