uyuzmuyum_neyim:)
Banned
esin zaten ben bi işe yarasam şaşarımoyyy uyuzummm oyyyy yaktın beniii😀 melemen dedin yaptırdım eşime ama zaten ilkte kokusu rahatsız etti dedim canım çekti yiyeyim
yemez olaydım vallahi ne yediysem hepsini çıkardım tekrardan of çok fena bir hal bu inan acıdan kasık ağrısından öldüm akşam okadar kustumki artık bişy kalmadı kusacak böğürüyorum napıcam ben böle yarabbim sonra oturdum olduğum yerde ağladımmm ama yinede şükrettim meleğim benimleya olsun dedim ama akşam kulağını çınlattım oy uyuzum oy ne ettin sen bana diye 😀 eşimde diyoki o kim? banamı diyosun uyuz diye diyo görmen lazım hem ağlıyorum hem gülüyorum karmaşık bir haldi iyiki varsınız vallahii😀
ak ederken başka bişey yaptım galiba
benim ipimle kuyuya inen kuyuda kalır zaten
tüh üzüldüm yaa kusmana geçmiş olsun çok ..
ama herife azcık naz edersin böylece işte ...
ay ben senin durumunda olsam çok feci naz yapardım hee
çok feciyim çok
inş. biter kusmaların da ev ev olmaktan çıkmadan kurtulursun
sen şimdiden olmayacak diye inanıyorsan benim kendimi on kere kısır ilan etmem gerekirdi..evet hesaplarla geçiyor ömrümüz ama ne yapalım elden birşey gelmiyor..elimde değil ki tatlım ya artık ben de uğraşmıycam bıraktım yumurtlama tarihiymiş yok adet tarihi ramazanda kafamı dinliycem piskolojik olarak insanı çökltiyor her ay aynı heycanla bekleyip sonuca yıkılmak.ramazandan sonrada rahim filmi çektirirm bakalım bi sorunmu var.doğru canım nasipse olur ama ben artık olmuycağına inandım.amin canım inşallahh senin güzel haberini alırız 9 gün sonra
bak ramazan geliyor inş.hayırlara vesile olur acılarımızı dindirir..
kendini ramazana ver bence .böylece aklın başka yerlerde olur ..