uyuzmuyum_neyim:)
Banned
geçmiş olsun lale hayırlısı olsun inş.
mrb, hayırlısı canım inş önümüzdeki aya olur.herkese yeniden merhaba,ben bugün adet oldum malesef...en kısa zamanda sizlerden güzel haberler alırız inşallah
ay canım esinim geçmiş olsun biliyorum bulantılar zor olur ama geçecek bu günler, bebeklerimiz iyi olsun da. yorma kendini tatlım dinlenmeye çalış.uyuzum vallahi canım çekti melemen akşam eve gidince yapıyım barii bide bandıra bandıra demişsin normalde şu son 3 haftadır ve hala devam eden feci mide bulantım var günde 3 kez kusuyrum şimdiden 3 serum yedik bile ama inan melemen deyince canım çekti😀
esin anaaa ne yaptın sen öyle ,abooww günde 3 mü 🙁( geçmiş olsun valla zor yaa ben kusamayanlardanım biliyormusun ,öğüre öğüre gezerim ama kusamıyorum bi türlü o daha zor biliyormusun ve en sevmediğim şey kusmak çünkü çok zorlanıyorum kusarken boğulacağım diye çok korkuorum ,bi kere çok fena üşütmüşüm gece boyu sürekli kustum ama ağızdan değil burnumdan filan boğuluyordum nerdyse ,o zmaandan beridir çok korkuyorum ..
piss bi muhabbet oldu ama ksura bakma
ALLAH kolaylık versin esin ama istersen sen yapma da başkasına yaptır sen ye sadece
ay canım esinim geçmiş olsun biliyorum bulantılar zor olur ama geçecek bu günler, bebeklerimiz iyi olsun da. yorma kendini tatlım dinlenmeye çalış.
yapsın eşin ne olacak biraz da onlar yapsın esin ,fırsat bu fırsat naz yap birazvalla aynı durumda oluyorum bazen bakıyorum burnumdanda akıyo 😀 ama inan kusa kusa alıştım ben anlıyorum kusacağım zaman midemde kramlar oluyo sonra ağzımda tükürüğüm fazlalaşıyo anlıyorm hemen koşuyorm tuvalete inan çok zor ama bebeğim için değer diyorumm inşşş geçicek 3 kiloda vermişim 66 kilo çıkmıştım muayenede 63 olmuşum doktor kızdı 😀 ama napıyım inan yemekte yapamıyorum valla en iisi eşime yaptırmak 😀 canım inşş sende hamiş olursun ama inş böle tasa çekmessin hiç
iyi bari tatile de girmişsiniz, bol bol dinlen artık siz geç girmşsiniz tatile. tamam canım grşmek üzere...senin dediğin gibi diyorum bende ii olsunda meleğim başka şey istememm.... canım dinlenmeye çalışıyorm işte bugün tatile giriyo okulumuz hayırlıyla bitti okulda artık eylüle kadar bol bol dinlenicem kızlar ben kaçıyorumm akşama gelirim yine çocuklar baya uyudu bugün tatil diye saldım iyice 😀 uyandırayım bari çocukları öpüldünüzzz hoşçakalınnn
yapsın eşin ne olacak biraz da onlar yapsın esin ,fırsat bu fırsat naz yap biraz
inş. esin inş. hamiş olurum sağlıkla alırım elime veledi ,tüm hamilelere kolay hamilelikler diliyorum