slm kızlar bugün doktora gittim, bebeğin gelişimi çok şükür iyi ama ben artık belli olur diye hevesle beklerken yine göstermedi cinsiyetini🙁( gerçekten kız olduğunu düşünmeye başladım nazlanıyor çünkü🙂 bakalım üçlü test için kan ve idrar verdim 2 gün sonra alacağım sonuçları o zaman doktora yine rica edeceğim bir bakın diye yoksa öleceğim meraktan. heralde en son cinsiyetini öğrenen ben olacağım🙂 yeter ki sağlıklı olsunlar da... hepinizi öptüm şimdilik bizden bu kadar AEO.
canım hadi hayırlısı 🙂 erkek olsaydı şimdi belli olurdu kızlar biraz kendini geç belli ediyor büyük ihtimalle birde kız annesi oluyorsun 🙂 sağlıklı olmasıda ayrıca bir mutluluk allahım cümlemizin hamişliğini tamamına erdirsin eminim sonuçlarda iyidir sakın kendini sıkma haberini heyecanla bekliycem dilerim busefer kendini gösterir 🙂 tunada merak ediyordur erkekmi yoksa kız kadrdeşimi olucak 🙂 peki özel bir istek varmı tuna hangisini istiyor bizde herkes kız istiyordu küçük oğlum bu ev bir erkek daha kaldırmaz yeter diyordu ama yine erkek kardeş geliyor 🙂 herşeyin hayırlısını versin allahım 🙂