slm kızlar bugün doktora gittim, bebeğin gelişimi çok şükür iyi ama ben artık belli olur diye hevesle beklerken yine göstermedi cinsiyetini🙁( gerçekten kız olduğunu düşünmeye başladım nazlanıyor çünkü🙂 bakalım üçlü test için kan ve idrar verdim 2 gün sonra alacağım sonuçları o zaman doktora yine rica edeceğim bir bakın diye yoksa öleceğim meraktan. heralde en son cinsiyetini öğrenen ben olacağım🙂 yeter ki sağlıklı olsunlar da... hepinizi öptüm şimdilik bizden bu kadar AEO.
dileklerin için tşkler canım bakalım verdim tahlillerimi, senin de kistinin kaybolmasına sevindim, bebek öncesi film çektirmen iyi olur inş bu ay gelir bebeğin de sen de yakında ikili üçlü testlere girersin.
sağolasın tuna ..doktora gittim geldim ..çok şükür kist kaybolmuş ..haftaya adetim bitince rahim filmi çektireceğim inş. film çektireceğim için bu ay doğal akışına bırakmak zorundayız ..hem benim kafam da rahatlar biraz ,vucudum kendine gelir ,belki film de ii yönde etkili olur ..bu filmden sonra hamile kalan çok oluyormuş ..ya nasip artık ...doktorum bu sefer çok inceledi ..karnıma bastırdı filan ..iice bakmamız lazım kist gitmişmi diye dedi ..çok yoğundu bugün ben de muayene bittikten sonra diğer hastalarla ilgilensin diye aceleden çıktım ..yolda aradı beni ...seninle ilgilenemedim çıkarken tatlım kusura bakma , bak bu filmi çektirince kendine güvenin daha çok gelecek ,inş. bişey çıkmazsa kafan rahatlayacak ve bu hamilelik sürecine çok olumlu yansıyacak dedi ..bayağı bir moral verdi sağolsun ..zaten doktorum olmasa iice kafayı yerdim sanırım ..haftaya adetim bitince filmi de çektireyim o da temiz çıkarsa hiç değilse kafam rahatlar soru işaretlerinden de kurtulmuş olurum ..nasıl olsa bu film çekilecek er ya da geç ,şimdi kist yokken erkenden çektireyim de rahat edeyim dedim ..inş. bişey çıkmaz hayırlısı ile ..
tuna sana da testte kolay gelsin,bu ara hep 3lü test 2li test yaptırıyor benim gitttiğim hastahanede de gebeler 🙂)
inş. sağ salim çıkar testlerin..
dileklerin için tşkler canım bakalım verdim tahlillerimi, senin de kistinin kaybolmasına sevindim, bebek öncesi film çektirmen iyi olur inş bu ay gelir bebeğin de sen de yakında ikili üçlü testlere girersin.
gözünüz aydın canım sevindim keseyi görmenize, darısı kalp atışlarına inş vee dediğin gibi böyle giderrr🙂 aminnnnn.Uyuz ben de filmi çektirdiğim aya hamile kaldım... İnşallah senin de öyle olur...
Ben Cumartesi doktora gittim ve gebelik kesinleşti, minik keseyi gördük... Şimdi kalp atışlarını beklicez, inşallah meleğim pıt pıtlamaya başlamıştır bile... Elimden geldiğince stres yapmamaya çalışsam da gebelik böyle işte... Kalması bir dert, kese görücem mi, kalp atacak mı, ya sorun varsa, testler nasıl olacak, eli ayağı düzgün mü??? Böyle gider... Allah hepimize sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah...
Hepinizi öptüm...
Tunacım hayırlı haberlerini bekliyoruz merakta bırakma bizi
sağol canım yukarıda anlattım durumu. hadi bakalım senin de bebeğin gelmiştir inş.Canım bende adetim e 5 gün var göğüsler felaket şişti bakalım neye alamet se🙂
canım hayırlısı olsun dediğin gibi sağlıklı olsunlar da.. galiba sen benden önce öğrenicen🙂kızlar merhabalar. doktor bizim bebişi kıza benziyo dedi kesin değil ama. sağlıklı bi şekilde hayırlısıyla olsun da kız erkek farketmez zaten.
ahh canım yaa geçmş olsun içim acıdı ama sabrına hayran kaldım daha bize dileklerde bulunmuşsun Allah razı olsun, size yine bir bebek versin inş. sen böyle pozitif olursan Allahın sana da tekrar mucize yaşatacağına inanıyorum. ben de öptüm kib. Allah yardımcın olsun.bebeği aldılar kızlar hayırlısı olsun ALLAH hepınızın yardımcısı olsun hiç birşeye üzülmeyin ALLAH büyüktür.3ay mola bebek yapmaya lısteden sılın sımdılık ıstersenız.Hamısler ALLAH yardımcınız olsun bebek bekleyenler sızlerede ALLAH sabır dayanma gucu versın ama bebısın olup alınması daha zor boyle olmasındansa olmaması daha ıyı sakın canınızı uzmeyın esınızle dargın kalmayın bebek hersey demek degıl onemlı olan sağlık huzur mutluluk ALLAHa olan ınancınızı hıc yıtırmeyın ALLAHın mucızelerı coktur o olmayanı oldurur eğer oldurmuyorsa bır bıldıgı vardır hepınızı optum