Yeni yilda bebek sahibi olmak isteyenler

Sarigelin tekrar tebrikler canim. Hayirli evlat olsun ins. Rabbim kucagina almayi da nasip etsin. opuyorum seni ve melek kizini 🙂)

Simdi okuyunca nasil sevindim bilemezsin. cok sukur. hep dualarimdaydin canim benim coksevindim valla. Simdi guzel guzel planlar yapma zamani. Hazirliklar yapma zamani. Rabbim baska da sikintilar vermeden bitirmeyi nasip etsin hamileligini. hadi gozun aydin tekrar opuyorum seni ve kizini da
😀

AuSSie-AnGeL gelmiş geçmiş olsun canım. Bak bebeğinden güzel haberler almışsın. Allah çok büyük..İnşallah bebeğini hayırlısı ile kucağına almak da nasip olur.
Çok teşekkürler canım Allah razı olsun.. İnşallah hepimiz sağsalim bebeklerimize kavuşuruz.. Çok mutluyum ve huzurluyumki anlatamam... Rabbim kimseyi evlatları ile sınamasın.. AMİN

canım korunmayo bıraktıktan sonra benim adet çok düzensizleştiiiii.vucüt kendini hazırlıyormuş diyor ama bu duruma ama 8 aydır benim vucüt kendini hazırlatamadı malaseffffffffffff

selam yasemin iiyim çok şükür ne olsun ..eşim göreve gitti ..ben de cuma izne ayrılacağım inş. bir hafta yokum ...doğum kontrol hapını kullanıyorum işte ..aslanpençesi içiyorum günde bir bardak ..inş. kist gider de devam ederiz önümüzdeki ay ..
rüyamda yine bebek gördüm ..görüyorum ama sonuç negatif ...
bu arada aklıma geldi birşey okudum netten ..
vajinanın asit oranı varmış millet..bu oran yüksekse spermler vajina ağzında ölüp yukarı çıkamıyorlarmış ..
ben rahim filmi çekildikten sonra onda da bişey çıkmazsa doktora soracağım bunu ..
acaba böyle bişey olabilirmi ,nasıl tespit edilir vs diye ..

iyi olman a sevindim tatlımmmm. tatilde bol bol eglen steres at. bi dahaki aya enerji topl abakalımmmmm. dediğini il defa duydummmmm.

Bayanların vajinalarında asit oranının fazlalığı spermlerin ölümüne sebep olarak hamile kalmayı engelleyebilmektedir. Bu durumun dikkate alınarak vajinal spreyler ve yapay nemlendiriciler, gliserin, salya, tükürük, vajinal hastalıklar gibi vajinanın asit dengesini etkileyen faktörlerin de gebeliği engellemiş olaibleceğini de akılda tutmak gerekir. Kimi bazı bayanlarda rahim içi sümüksü sıvının yetersizliği de sperm hareketini güçleştirdiğinden gebe kalmanın önünde bir engel teşkil edebilmektedir. Bisiklet sürme ve jimnastik gibi sporlar, bilhassa erkeklerde sperm kalitesini düşürücü etki yapabilmektedir. yine açlık diyetleri ve yoğun zayıflama diyet reçeteleri de düşük kalorili olmalarından dolayı sperm ve yumurta gelişimi için gerekli proteinin üretilememesi neticesini doğurabilir.

Cinsel ilişkide orgazm olan kişilerde hamile kalma şansı çok daha yüksek olmaktadır. O nedenle bilhassa bayanların tatmin edilmesi, gebe kalma ihtimalini önemli derecede artırmaktadır. Zira orgazm esnasında rahim ağzı kasları gevşemektedir Bu da spermlerin daha kolay yumurtaya ulaşmasına yardımcı olmaktadır. Orgazm esnasında bireyde oluşan gevşeme en etkili sakinleştiriciden bile 20 kat daha etkilidir.

az önce okudum bunları da