kızlar merhabalar.
lalezar karar vermeniz iyi olmuş hayırlısı olsun inşallah canım.
hurish ne kadar olumlu olursan herşey o kadar iyi olur. bi sorun çıkmaz inşallah canım.
melodi sen napıyosun canım? pes etmek falan yok yola devam bakalım hadi canım.
sevde sende durumlar nasıl çalışmalar devam ediyo mu bakalım canım?
hamişlerim bakın ne buldum buraya babanın annenin doğum tarihi ve son adet tarihini yazıosun bebğin cinsiyeti belli oluor 🙂)) çoğu kişinin tutmuş ruslar yapmış bunu deneyin bakiim benm kız çıkıo 🙂
sonuçta ciddi bişi değil ama eğlence işte yinede deneyelim dedim 🙂
Rabbim gönlüne göre versin canım... 😉 inşallah hersey gönlünce olur bende hep ilk hamileliğimi kız istiyordum eger doktorlarımız yanılmazsa benimde bi kızım olacak... rabbim sağlıklı sıhatli versinde inanki yeri gelince kız erkek olsun farketmiyr... Ay ama herseye ragmen gene umarım kızdır ... birdaki ultroson tarihimi iiple çekiyorum...
Rabbim gönlüne göre versin canım... 😉 inşallah hersey gönlünce olur bende hep ilk hamileliğimi kız istiyordum eger doktorlarımız yanılmazsa benimde bi kızım olacak... rabbim sağlıklı sıhatli versinde inanki yeri gelince kız erkek olsun farketmiyr... Ay ama herseye ragmen gene umarım kızdır ... birdaki ultroson tarihimi iiple çekiyorum...
ben geldimmm kızlar nbersiniz? ay yoruldum valla bi face bir burası🙂 daha evde de hiçbşy yapmadım. ay öte yandan çok şükür dün bebeğimi gördüm, gayet normal, büyümüş, kafasını el ve ayaklarını gösterdi, bi kıpırdak görseniz oynuyor🙂 Allah hepinize yaşatsın. ikili testimi de yaptırdım sonuçlar için yarın dediler bakalım inş normal çıkar.
ben geldimmm kızlar nbersiniz? ay yoruldum valla bi face bir burası🙂 daha evde de hiçbşy yapmadım. ay öte yandan çok şükür dün bebeğimi gördüm, gayet normal, büyümüş, kafasını el ve ayaklarını gösterdi, bi kıpırdak görseniz oynuyor🙂 Allah hepinize yaşatsın. ikili testimi de yaptırdım sonuçlar için yarın dediler bakalım inş normal çıkar.
tuna ablası.mrh .bebişinin iyi olmasına sevındım.ben de randevu tarihimi sabırsızlıkla beklıyorum.merak ettim de ikili testini yapmışsın.kaç haftalık olödunuz.ben daha yapmadım cuma günü gidcem işte.bebişin büüyümüş ozaman maşallah.🙂
hurish ablası.allah sana da gönlüne göre versin.ama korkma bişeycik olmaz bebişe.inş allahın izniyle.çok telaşlanma.yalnız sunu merak ettım bebege bişey olu r demişşsin, nasıl bır etkısı olurmus ki.doktor bahsetti mi.ben daha önce de şekeri olanları duydum hamişlerden.takma okadar ,evet bebişini de üzme.🙂
Kızlar merhaba sayfaları okuyamadım laptopum gitti külüstür pc ye kaldım sık sık sayfalarda takılıyom donuyo bende faceye takılıyom 😀 Ama ben geldiğimdede siz yoksunuz zaten :/ valla özlüyom sizi çok öpüyorum kendinize iyi bakın görüşürüz yine🙂