Yeni yilda bebek sahibi olmak isteyenler

KIzlar cok uzgunum sali gunu kontrolumuz vardi seker testi yaptilar normal cikmamisti. Cuma gunu tekrar cagirdilar ac kaldim ve 4 saat boyunca birer saat arayla tekrar test yaptilar. simdi dr un hemsiresi aradi o da normal cikmamis. cok uzgunum hastaneden aranmasini bekliyorum simdi randevu vermeleri icin. bu hafta icine. ne yapacagimi bilemedim elim ayagim titriyor simdi internetten okudum biraz ama cocuga etkisi varmis korkuyorum kizlar ne olur dua edin bana. bebegime bisey olmasin. o benim mucizem.

huriscim çok geçmiş olsun canım allahın izniyle hiç bişicik olmaz merak etme sen dualrımız seninle canım...

ben geldimmm kızlar nbersiniz? ay yoruldum valla bi face bir burası🙂 daha evde de hiçbşy yapmadım.
ay öte yandan çok şükür dün bebeğimi gördüm, gayet normal, büyümüş, kafasını el ve ayaklarını gösterdi, bi kıpırdak görseniz oynuyor🙂 Allah hepinize yaşatsın. ikili testimi de yaptırdım sonuçlar için yarın dediler bakalım inş normal çıkar.

ben geldimmm kızlar nbersiniz? ay yoruldum valla bi face bir burası🙂 daha evde de hiçbşy yapmadım.
ay öte yandan çok şükür dün bebeğimi gördüm, gayet normal, büyümüş, kafasını el ve ayaklarını gösterdi, bi kıpırdak görseniz oynuyor🙂 Allah hepinize yaşatsın. ikili testimi de yaptırdım sonuçlar için yarın dediler bakalım inş normal çıkar.

Slm Tunacım, herşeyin normal olmasına çok sevindim canım maşllah 🙂
inş sonuçlarında normal çıkar sen meraklanma ..

lale ablacım tüp bebek olayına çok sevindim sonuçta rabbim dermansız dert vermezmiş inşallah bu sefer herşey gönlünüzce olur.esin canım nette fazla bakma fazla araştırma insan baktıkça morali bozuluyo rabbim seni ve bebeğini korusun.huriş benim arkadaşımda gebelikte şeker problemiyle karşılaştı diyet verdiler hamileyken iki kilo bile verdi üzülme canım hiç bişeycik olmaz inşallah.rabbim yar ve yardımcımız olsun.

Geri