slm canlarımmm bıs deldk🙂 nasılsnz bakem ne degsklıklr var merak ettm özledm bakem snra gdm dedım.
Cnmmm vala bende seni cok özldm.Bebiş ıyı heralde teyzesı cuma gtcm ıns.Allah ızın verırse bebısı görmeye.Erken gtmk ıstmdm kalp atısını da göreym dye.Benm bulantılarm başladı ılknde yasamadm ama smdı sanki sureklı bulanıyorum.mıde yanmalarm falan var ve sureklı acıkıp yemek yıyorum.Aclıga dayanamıyorum direk tansıyonum duşuyo gece yatarken bıle.Kızlar bı de cok usuyorum ben yaa.Annemle esım yanıyo ben usuxorum.Gebelıktnmş gercı.ıste böle kuzularm.suan tel'den gırıyorum bılg.kullanamıyorum anlatrm bi ara.
mrb canım hg özlemişim, ee artık hissetirir bebek kendini inş kalp atışlarını da görürsünüz öptüm.
şekercim henüz öğrenmedim cinsiyeti perşmbe günü inşallah öğrenicez benim içime kızmış gibi doğuyor ama bilemiyorum kuşum ozaman haber ederim 🙂))
canım benim hadi hayırlısı olsun tekrar
🙂
tuna listeyi sık sık verme yaawww hatırladıkça moralim bozuluyo 🙁((((
niye kızz? o zman da gerilerde kalıyor amaaa..
1-Geçen ay yumurtlamamışım bu yüzden adet olmamışım
2-4 mm çapında yumurta şeklinde nurtopu gibi bir kistimiz oluşmuş
3-40 yaşına geldiğim için adetlerim artık düzensizleşmesi menopoza işaretmiş
4-Kilo fazlalığım olduğu için yumurtlama düzensizliği başgösteriyormuş
2 adet ilaç verdi, bir tanesi adet olmam için, bitince 1 hafta içinde adet olacakmışım, 1 ilaç daha verdi onun tam açıklamasını yapmadı sadece kilo da verdirir ama bizim amacımız o değil demekle yetindi, bende sormadım, prospektüsünde de kilo ilgili hastalıklarda kilo kontrolü falan yazıyor...
canım lalezarım üzüldüm ama herşeyin hayırlısı. tüp bebek kararınıza da sevndim inş gelsin ikizler, Allah büyük doktor kont. bir bakmışsın olmuş bebişlerin. inş Allah herkese nasip etsin.
bizde iyiyiz çok şükür meleğim şeker testimizi yaptık sonucu öğrenmeye gitcezinş bir sorun çıkmaz kocişimde eğitime gitti yanlız kaldım işde allahtan bebişim arada hatırlatıyo kendini onunla vakit geçiriyoruz sizde iyimişizsiniz ne güzel demek 14 haftalık oldunuz maşallah minişine rabbim bebişlerimizi korusun olmayanlarada tez vakitte nasip etsin inş
hadi bakalım inş iyi çıkar sonuçlar canım allah tamamına erdrsn.
selam meleklerim 🙂 sizleriçok özledimmmmmmm nasılsınız henüz geçmişe gözatmadım bakmadan bir merhaba diyim dedim acil öğrenmek istediğim en son mavikedi hamişti şimdi değişiklik varmı onu çok merak ediyorum hepinizi öpüyorum 🙂
ayy canım mavişim hg hep aklımdasın valla, oğluş gitti mi? Allah kavuştursun. ee bebeğin ve sen nasılsınız? biz 12. haftadayız şükür herşey yolunda, dün kont vardı ikili testimi yaptırdım bakalım inş sonuçlar iyi çıkar.
Yok kızlar meraklanmayın, bugün eşimle şu kadar konuştuk, "bu işten sanırım artık ikimizde yorulduk" ben şu an sadece benim için erken olan menapoza girmek istemiyorum, bunun için gerekli şeyleri yapıcam bebek artık keyfi bilir ister gelir, ister gelmez benim gibi şahane bir anneyi kaçırır...
di mi canım senin gibi anneyi nerden bulacak bir daha? gelsin biran önce de anlasın kıymetini. inş Allah yakında gönderir meleğini yoksa meleklerini mi desem
🙂
canım belki de geç döllenme hayırlısı olsun ama sen hamiş gibisin inş karnındadır bebeğin.
KIzlar cok uzgunum sali gunu kontrolumuz vardi seker testi yaptilar normal cikmamisti. Cuma gunu tekrar cagirdilar ac kaldim ve 4 saat boyunca birer saat arayla tekrar test yaptilar. simdi dr un hemsiresi aradi o da normal cikmamis. cok uzgunum hastaneden aranmasini bekliyorum simdi randevu vermeleri icin. bu hafta icine. ne yapacagimi bilemedim elim ayagim titriyor simdi internetten okudum biraz ama cocuga etkisi varmis korkuyorum kizlar ne olur dua edin bana. bebegime bisey olmasin. o benim mucizem.
oyy kuzum benimm inş bir sorun çıkmaz Allah bebeğini sana bağışlasın. dualarımız seninle.
bende doktora gitmiştim işte geçen günn bendede progestron düşüklüğü varmışş ...hamilelikte normal değil dedi belkide ilk düşüğümde ondan oldu bende çok endişeliyim. int baktım hormonun düşüklüğü bebeğin suyunun azalmasına büzüşüp rahim duvarına yapışmasına neden olur diyodu. bu horman gebeliğin devamı için çok önemliymiş napıcam bilmiyorum elimden bişey gelmez dua etmekten başka korktum açıkçası dediğin gibi bu melekler bizim mucizemiz allahım bizi onlardan ayırmasın ama işte olacağın önüne geçilmiyor kanaman olursa suyun gelirse yada baygınlık geçirirsen gel dedi doktor sanki bişey olcakmış gibi konuştu çok korkuyorum bende OĞLUŞUMA kavuşmuşken onu kaybetmek istemiyorummm
genede herşeyde var bir hayır ama düşünmek dahi istemiyorum meleğimi kaybettiğimi allahım herkese afiyet versinnn
canım esinim Allah bebeğini korusun inş iyidir annesi, Allah hepimizinkini korusun. iyi düşün iyi olsun inş.
slm kızlar nasılsınız bakalım ne var ne yok buarada lalezar aldığınız karara çok sevindim insallah hersey istediğin gibi gider bakalım benda yarın doktora gidicem bende 4ünde adet omam gerekirdi doktorum adet olmazsan ayın 8inde gel kan testi yapıcaz dedi bakalım yarın gebelik testi yapıcak hayırlısıyla hamişimdir insallah ALLAHIM hepimizin yar ve yardımcısı olsun inşallah....
hadi bakalım canım inş güzel haberler verirsin. de bebiş gelmştir.
Slm Tunacım, herşeyin normal olmasına çok sevindim canım maşllah 🙂
inş sonuçlarında normal çıkar sen meraklanma ..
sağol güzelim benim inşşş canım yaa.