yani baska yapcek bisey yok ama cocuklara izah ede ede cocuklara anlata anlata herseyi yapacaksin yani
mesela senden ibadet olmadigini veya onu istememeyle alakasi olmadigini hep anlatimaliyiz 🙁 ay icim bi tuhaf oluyor böle yazinca .( ama napalim mecburiyet 🙁
sorunlu veya sorunsuz yetiscek elinden geleni yaptiktan sonra hic bisey olmuyor mesela ben istemezmiyim evde oturmayi ve cocuguma bakmayi...
mesela 6 aylikti anneme verdim ve stajdan sonra hemen ise basladim ayrica ben 8 saat calisiyorum ve is yerim 45 km uzaklikta yani 1 saate yakin yol yapiyorum gidis gelis etti 1,5 saat + 8 saat yani
mühüm olan bu zamani aksam üstü dengeleyebilme ve aksam üstü cocuklan ilgilenmek yani biliyor benim kiz mecburuz calismaya :/
ben istemezmiyim evde olmayi cocuguma evime bakmyai?
yok böcük biz esktra kariyer yapma amaçlı olanları diyoruz yoksa çalışmak zorunda olup çalışanları demiyoruz ,zaten biz de çalışıyoruz bizim halimiz de öyle olacak ,inş. olmaz da
slm kizlar geldim. kizimin biseyi yokmus.biliyorsunuz almanyada su cikan virüs korkutuyor insani.ordan alinca hemen doktora götürdüm önemli bisey yok dedi.ishal ilaci yazdi bu kadar.bu arada kizim 9 yasinda 😀
slm kızlar nasılsınız bakalım ne var ne yok buarada lalezar aldığınız karara çok sevindim insallah hersey istediğin gibi gider bakalım benda yarın doktora gidicem bende 4ünde adet omam gerekirdi doktorum adet olmazsan ayın 8inde gel kan testi yapıcaz dedi bakalım yarın gebelik testi yapıcak hayırlısıyla hamişimdir insallah ALLAHIM hepimizin yar ve yardımcısı olsun inşallah....