Lalecim hoşgeldin. Yazdıklarını okudum. Canım ne olur umutsuzluğa düşme. Tüp bebek tedavisini de yapmanız gerekiyor. Çünkü garantisi en yüksek olan yöntem. Bakarsın ikiz bebekleriniz bile olur. Allah çok büyük
lale ablacım tüp bebek hakkında şunu söyleyim normalde 6 embriyo enjekde ediliyor ilk üçünü devletödüyor kalanını sen yumurtanın kalitesine göre fiyatları var yanlış bilmiyorsam bide eşinin spermleri önemli bir etken arkadaşımın 1 tane tüpü tıklaydı ve tüp bebek ile 6 yıl sonra ikiz bebekleri oldu 3 tane enjekde etmişler ve sadce 1 enjekdede bebekleri oldu şuan 1 buçuk yaşında bir kızımız bir oğlumuz var ve geçen hafta öğrendim yine hamileymiş ama bu defa doğal yoldan ama aldırıcak sanırım
arkadaşımın 5ooo tl ye mal oldu ama senden 6 enjekdenin fiyatını alıorlar 3 ünü devlet ödüyor izmirde yapdırdı o da bayraklı da özel bir yer de yapıldı eşinin sperm değerleri yüksek diye ilkinde tuttu
Meloşlar Pek güzel haber yok. Negatif çıktı kan tahlilinde. Bebek yok anlayacağınız. Ama dr erken dedi yaa. 5 gün gecikti erken mi ki. 5 gün daha geçsin bi daha yapalım dedi. Bakalım ben nasıl sabredecem o kadar.
Meloşlar Pek güzel haber yok. Negatif çıktı kan tahlilinde. Bebek yok anlayacağınız. Ama dr erken dedi yaa. 5 gün gecikti erken mi ki. 5 gün daha geçsin bi daha yapalım dedi. Bakalım ben nasıl sabredecem o kadar.
KIzlar cok uzgunum sali gunu kontrolumuz vardi seker testi yaptilar normal cikmamisti. Cuma gunu tekrar cagirdilar ac kaldim ve 4 saat boyunca birer saat arayla tekrar test yaptilar. simdi dr un hemsiresi aradi o da normal cikmamis. cok uzgunum hastaneden aranmasini bekliyorum simdi randevu vermeleri icin. bu hafta icine. ne yapacagimi bilemedim elim ayagim titriyor simdi internetten okudum biraz ama cocuga etkisi varmis korkuyorum kizlar ne olur dua edin bana. bebegime bisey olmasin. o benim mucizem.
KIzlar cok uzgunum sali gunu kontrolumuz vardi seker testi yaptilar normal cikmamisti. Cuma gunu tekrar cagirdilar ac kaldim ve 4 saat boyunca birer saat arayla tekrar test yaptilar. simdi dr un hemsiresi aradi o da normal cikmamis. cok uzgunum hastaneden aranmasini bekliyorum simdi randevu vermeleri icin. bu hafta icine. ne yapacagimi bilemedim elim ayagim titriyor simdi internetten okudum biraz ama cocuga etkisi varmis korkuyorum kizlar ne olur dua edin bana. bebegime bisey olmasin. o benim mucizem.
Canım geçmiş olsun Allahın izni ile hiç bir sey olmaz sen olumlu düşün benim kuzenimdede şeker cıktı tek dikkat etmen gereken sey diyet... hamilelikten kaynaklı bir seker durumudur canım ve gebelik sonlandıktan sonra kayboluyor.. pozitif düşün pozitif olsun hersey canım.. benimde yapılcak ama ne zaman oldugunu bilmiyorum sen kaç haftalık hamilesin canım ?? tekrar geçmiş olsun canım korkma.. inan bende korktum korktum ama korkmak bi artı kazandırmıyor aksine eksi olarak yansıyor.. sıkma canını umarım hersey daha güzel olacaktır.