Yeni yilda bebek sahibi olmak isteyenler

llalecim çok üzüldüm yaa inşallah ilaçlar iyi gelir cnm senin sağlığın herşeyden önemli cnm bunu sakın unutma umudunuda yitirme asla kuşum allahın işi hiç belli olmaz tıp bile şaşar kalır kimi zaman 🙂)

ayşegül selam biz iyiyiz çok şükür sen nasılsın canım bebişin nasıl?
esin napıyosun bakalım oğluşunla iyimisiniz canım?
lalezar naptın doktora gittin ne dedi canım?

saol bebişim iyiyiz çok şükür mevlama yanlız kaldık biraz ondan canımız sıkkın bide şeker testi yaptık ama daha gidemedik sonucu almaya inş bir sorun yoktur kocişimde daha iyi bitanem sizde iyimisiniz demek meleğinin kalp atışını duydun çok sevindim büyümüş kuzum teyzesi yer onu rabbim sağ salim kucağina verisn inş

geçmiş olsun lale ...peki ne yapmayı düşünüyorsun ..ya menopoza girersen ..menopoza girmeden tüp bebek yaptır bari olmaz mı ?
kist büyük değilmiş ama ilaçla gider ufak bişey ...boyun kilon kaç çok kilolu durmuyorsun resimlerde.
neyse daha kötüsü çıkmadı buna da şükür inş..sıkma canını sakın ..

canımmm benim yaa ne diyimki çok geçmiş olsun rabbim drların dediğine bırakmasın umarım herşey yoluna girer tez vakitte gelir meleğin hep duamdasın kuzum allahım yüzünü güldürsün inş

Alıntı yapamadım neyse...
Sağolun kızlar, umut bitmez 🙂 benim korktuğum buydu ve doğruda çıktı..
Boyum 1,72 kilom 97 şu anda, kortizonu her aldığımda etkisiyle 2-3 kilo alıyorum bazen verebiliyorum, bazen kalıyor öyle öyle bu kilolara çıktık... Uyuzum o resimde 85 kiloydum..

o ablam gerçekten kilon varmış ama vere bilirsin benim annemde senin yaşlarında kilo verdi halamda 40 ın üstündeydi hamile olduğunda bunları takma sen yumurta düzenleyici neden vermediyse.abla önce iyibir spora başala ve yediklerine dikkat et bak bende 1.74 boyundayım 84 kiloyum düşüklerden sonra kilo aldım ama inatçıyım vericem diyosam veririm allahım yardımcın olsun o dilerse neler olmuyoki.

artık takıp yapmayacam bi surede lıstede olmak ıstemıyorum artık

canım melodim özletme kendini çok fazla ... ara vermek ii gelir belki bu arada kendine gelir ve hamiş kalırsın inşş hayırlısı ile inş hamiş olursun canım ama bu arada yılmak yok yola devam bebeklerimiz için can feda

canım buaralar herkes ara veriyor herkes çok yoruldu kışın üsümüzde bıraktığı bi yorgunluk var herkesin canı tatil çekiyo o yüzden bu havalarda azaldık git gide. inş dediğin gibi olmaz bizim gönüllerimizn bir olması yeter birtanem bizler hep burdayız yazılı olmasakta😀

dün regl oldum hafta sonu izmire gidicem zaten 3 ağustosa kadar yokum regl tarihimi gelince ekleriz arada girerim belki ama ben biraz ara vericem hepinizi öpüyorum kendinize iyi bakın

tabi anlıyorum canım yorgunluk var inşş izmir ii gelir sana kafanı dağıtırda gelirsin canım inş en yazın zamanda allahım meleğini göndersiinn

Huuuu huuuuuuuuu herkes nerde yaaaaaaaaaa...

canımcım lalemm yalnız kalmışsın bakıyorumm😀 ama napalım iş güç derken buraya gelemiyoruz bile

canım düşük yapalı nerdeyse 2 ay olmuş çok yenii daha en az 4 ay geçmesi gerekir bence vücudun hamilelik atlattı kolay değil belkide bunlar iyileştiğinin belirtisidir. gebe olmasanda üzülme allahım en yakın zamada tekrar meleğini göndersinnn

canım neler yaşamıssın böyle kıyamam sana birsürü iş çıkarmış komşun sana neyse herşeyde bir hayır var sinirlerimiz bozuk bu havalardan dolayı oyüzden yorgunuz ve en ufak bişey olsa gözümüzden yaş gelir oluyor. üzüldüm ama yaşadıklarına .... inş olmas birdaha

banada oluyordu bu durum ama çok geçmeden rabbim banada gönderdi yavrumu inş sizede acıyacak rabbim ve en yakın zamanda yolayacak meleklerinizi canımmm

ayşegül selam biz iyiyiz çok şükür sen nasılsın canım bebişin nasıl?
esin napıyosun bakalım oğluşunla iyimisiniz canım?
lalezar naptın doktora gittin ne dedi canım?

canımsın mavi kedim sayfaları okumaktan anca cvp verebildimm iiyiz allaha şükür maşşalahh sizde baya büyümüşsünüz 7 hafta olmuş sizinde allahım tamamını erdirsin işte geçinip duruyoruz oğluşumla 15 haftayı bitiricez allahın izniyle bakalım ama doktora gittiğimde progestron hormonumda düşüklük varmmış 1 ay daha beklicem olmassa ilaç kullanıcakmışım bişey demedi neden olur bilmiyorumm ama inş kötü bişey olmaz bakalım kanaman ve bayılman olursa gel dedi bakalım hayırlısı olsun inş meleğime bişey olmadan bu hamişliği atlatırız.

canım çok geçmiş olsunn allahım hayırlısını versin inşş üzülme birtanem tatil yapın biraz eşşinle fırsatınız varsa ondan sonra bence tedavi görmelisin tüp bebek uygulamaları var sonuçta tıp artık çok gelişti canım innşş sannada çare bulunur. geciktirme ama olurmu canım inş en yakın zamanda sanada mevlam gönderir meleğini