İnşallah yoktur uyuzum bakalım görücez 2 saat sonra... 12:15 randevum..
Yaa bende atarımda, bu battiniye biraz kalın, skoçlar varya onlardan korktum ağır gelebilir makineye diye, su soğuk değildi yaaaa açtım sıcak soğuk karışık ılık yani, ama tepikledim ya işte, bir dünya boyası çıktı ilk yıkanıyor... Diğerlerinden de vardı onu attım o makinede yıkanda onlar hafif...
Diğer paspas kilim tarzı olanları atıyorum yıkamam kendim..
Dün ne oldu birde biliyor musun, o kadar yorgunluğumun üstüne, çamaşırları arka tarafta bir balkon var ama çamaşır asma yeri yok, çamaşırlığı oraya çıkarttım güneş güzel vuruyor oraya hadi çabuk kurusunlar dedim.. hay demez olaydım, akşam üstüydü yemek için mutfağa girdim birşeyler yapıyorum, şarıl şarıl bir ses, mutfak balkonundan baktım birşey yok.. devam ettim işime, sonra içime kuşku girdi gittim çamaşırların olduğu balkona ki AMAH ALLAHIM O DA NEEEEEE .. yukarıdan pis çamurlu otlu çöplü bir sular akıyor ki çamaşırların üzerine bütün saçlarım diken diken oldu... hemen balkona çıktım, ama bu arada kafama da geliyor pis sular ıslanıyorum.. yukarıya seslendim, bizim altımız dükkan 1,5 kat, üstümüzde de en üst katlar dublex onda oturan bir adam var eşinden ayrı, kızı işte balkon yıkayası tutmuş, bizim de üstümüzdekinin balkonundaki boru bağlantısı yerinden çıkmış tam ordan balkonun mermerine ve oradan da bütün bolkana, camalara, çamaşırlara tarif edilmez bir pislik çıldırdım, neyse seslendim su akıtmayın diye, çamaşırları toplayayım dedim, aldım çamaşırları içeri... tekrar at makinaya ama öyle kötü oldum ki biri dokunsa ağlıycam...
Neyse işte dün öyle kötü bir gün geçirdim ve çok yorgunum gözlerim kapınıyor