iyiyiz çok şükür kızlar sağolun. biz de cuma günü doktordaydık teyzoşları. minişimin pıt pıt kalp atışçıklarını duyduk çok şükür. maşallah ona annesi ve babasıyla buluştu diye nası da heyecanlandı pıt pıt pıt canım benim. şimdilik herşey iyi çok şükür inşallah hep böyle gider. benim de bulantılarım çok fazla değil ama hafif hafif başladı özellikle sabahları ve gün içinde tabi. olsun bu güzel bişey ne de olsa. darısı hepinizin başına kızlar en kısa zamanda inşallah.
ay ne bileyim bi de garaböcükya ondan sanırım aklıma o geldi
hee benim nickim kimsenin aklına gelmez benim aklıma gelmiş işte ,manyaklığım bi kere ordan belli
ya benim nickimin sebebi şu ..
ben her zaman doğruyu söyleyen biri olmuşumdur
asla yalakalığı sevmem o yüzden doğru söyleyenin dokuz köyden kovulma durumu varya ben de dışardan insanlara uyuz gelebilirim
o açıdan şeyettim
iyiyiz çok şükür kızlar sağolun. biz de cuma günü doktordaydık teyzoşları. minişimin pıt pıt kalp atışçıklarını duyduk çok şükür. maşallah ona annesi ve babasıyla buluştu diye nası da heyecanlandı pıt pıt pıt canım benim. şimdilik herşey iyi çok şükür inşallah hep böyle gider. benim de bulantılarım çok fazla değil ama hafif hafif başladı özellikle sabahları ve gün içinde tabi. olsun bu güzel bişey ne de olsa. darısı hepinizin başına kızlar en kısa zamanda inşallah.
ay ne güzel bir duygudur eminim..
ben doktora gittiğimde hep gebe bayanlar cinsiyet öğrenmek için gelenler oluyor ,nasıl heyecanlılar yüzlerinden belli ..
ben de gebeymişim gibi heyecanlanıyorum onları görünce niyeyse
Eee valla uyuzum yani bi dünya böcük var sen gidih bizim KARAFATMA yı mı aklına getiricedin gariiiiiiiii
Ben bu nici uzun zamandır ve hemen hemen her üye olduğun sitede kullanırım, yani başka bir sitede LALEZA görürseniz %99 benimdir
Seçerken özel birşey düşünmemiştim, sadece LALEZAR bizim orda bir cafe vardı adı öyleydi hoşuma giderdi ve aklıma geldi o gündür bu gündür LALEZAR kaldım
Ohh maşallah şükür canım kalp atışlarını da duymuşsunuz, çok sevindim inan.. nşallah sağlıklı bir şekilde büyümeye devam eder meleğin,
Amin inşallah rabbim bizlerede göstersin...
ay ne güzel bir duygudur eminim..
ben doktora gittiğimde hep gebe bayanlar cinsiyet öğrenmek için gelenler oluyor ,nasıl heyecanlılar yüzlerinden belli ..
ben de gebeymişim gibi heyecanlanıyorum onları görünce niyeyse
ay ne bileyim bi de garaböcükya ondan sanırım aklıma o geldi
hee benim nickim kimsenin aklına gelmez benim aklıma gelmiş işte ,manyaklığım bi kere ordan belli
ya benim nickimin sebebi şu ..
ben her zaman doğruyu söyleyen biri olmuşumdur
asla yalakalığı sevmem o yüzden doğru söyleyenin dokuz köyden kovulma durumu varya ben de dışardan insanlara uyuz gelebilirim
o açıdan şeyettim
vay vay vay yürü kim duta GIZ seni de dogruluklari baken 🙂 ay bende sevmem ya yalakalari....
benim bi arkadasim var benden 30 kilo daha az gecen bikere diyet yapiyom dedi bende bende yapmam gerek dedim... oda ne geregi var iyisin böle dedi...... mu
var ya bölesini de hic görmemistim
yada birinin evine oturmaya gittigimde BAL dök YALA hesabi evi aman bi nokta dahi bulunmaz... ama belliki temizlicem diye yorulmus kösülmüs ve bide ne der: ay kusura bakmayin ev hali iste mu
günayyydınn herkese, nasılsınız? biz haftasonu şehirdışına gittik, dün döndük. eşimle evlendiğimizde kütahya emette çalışıyordu, oraya gittik. 4.5 yıldır gidememiştik, tuna eskişehire geldiğimizde 6 aylıktı. ama çok özlemişler bizi hasret giderdik. bugün de saat 14te doktor randevum var kızlar inş herşey yolundadır, bakalım bebeğim nasıl oldu🙂 tatilden önce ikili test de isteyeceğim doktordan. akşamüzeri de tunanın okulda sınıf günleri var gösteri falan yapacaklar, baya güzel hazırlandılar. hadi öptüm hepinizi ben biraz okuyayım neler yazdınız bakalım...