Yeni yilda bebek sahibi olmak isteyenler

minim mavi benim en sevdiğim renk fazla olmasa da kedileri de severim birazcık. o anda öyle bulmuşum işte. sen minik kara esmer bi böcek misin yoksa kız sen nasıl buldun ki? ayrıca bi zahmet test yap artık da biz de bilelim bakalım meleğin gelmiş mi kız?
tuna inşallah bebişin iyidir gidin gelin doktora bakalım hayırlısıyla. oğluşunun gösterisi de iyi geçer umarım canım.
baharım sen napıyosun adet olmuşsun galiba ama üzülme tatlım. en kısa zamanda gelicek inşallah meleğin sadece sen bilmiyosun ne zaman olucağını onu ancak yüce Rabbim ve meleğin biliyo işte canım hayırlısıyla inşallah.

baharım sen napıyosun adet olmuşsun galiba ama üzülme tatlım. en kısa zamanda gelicek inşallah meleğin sadece sen bilmiyosun ne zaman olucağını onu ancak yüce Rabbim ve meleğin biliyo işte canım hayırlısıyla inşallah.
[/B][/COLOR][/QUOTE]
ben evet adet oldum canm zaten hafta sonu izmire gidicem eşimde 10 gün sonra gelicek hemen doktora gidicez 6 ay bitti bakalım bir problem yoksa takmıcam kafama zaten hayırlısı ile olursa olur olmazsa ne yapalım allahdan herşey rabbim sağlık versin yeterki bize önemli olan bu

canıım inşallah bebeğin göbüşündedir... Ay heycanlandım hayalcim inşallaahhhhh inşallahh... öpüyorum seni ve senden güzel haberler bekliyorum ...

Ben de çok heyecanlıyım bebeğim yaa sabırsızlıktan öleceğim. İnşallah saol tatlım.

Ayy hadi inşallah göbişindedir meleğin Hayalcim, hadi bakalım hemen haber ver bize 🙂

Ayy gittim yaptırdım testi Lalecim ama saat 3 de alınıyo sonucu. Çatlıycam meraktan. Bi yandan da adet olacam diye korkuyorum. Garip duygular içersindeyim. 😀

Bu arada 3 tüp kan aldılar yaa. Doktor hazır kana bakılıyo herşeye bakılsın dedi. Kan kalmadı bende. hahaha İnşallah başka bişeyler çıkmaz. 😀

minim mavi benim en sevdiğim renk fazla olmasa da kedileri de severim birazcık. o anda öyle bulmuşum işte. sen minik kara esmer bi böcek misin yoksa kız sen nasıl buldun ki? ayrıca bi zahmet test yap artık da biz de bilelim bakalım meleğin gelmiş mi kız?
tuna inşallah bebişin iyidir gidin gelin doktora bakalım hayırlısıyla. oğluşunun gösterisi de iyi geçer umarım canım.

Cadı napıyosun bakalım hamişlik nasıl gidiyor. Bak inşallah maviş gözlü bebeğin olsun. O zaman tam mavi kedi olursun.

Geri