Yeni yilda bebek sahibi olmak isteyenler

millet serviste ,otobüste ,yolda ,restaurant ta heryer de seçim konuşuyor insanlar ,gına geldi hee,,şu seçim bitse de kurtulsak ..
bi de biribirleriyle tartışıyorlar sanki birbirlerinin fikirlerini değiştirecekmiş gibi hey ALLAHIM YARABBİM ,sinir oluyorum böyle insanlara ...
nasıl olsa herkes kendi bildiğine gidip oy verecek ,tartışmaya kavgaya gürültüye ne gerek var ..
sabahları bi de uykulu uykulu vır vır vır bu milleti dinlemek ne zor yaaww ,başım ağrıyor valla onların yüzünden ...
aaaayyy amma da dert yandım hahaha

Olabilir canım niye olmasın, biraz özen göster kendine birkaç gün...

İnşallah yoktur uyuzum bakalım görücez 2 saat sonra... 12:15 randevum..
Yaa bende atarımda, bu battiniye biraz kalın, skoçlar varya onlardan korktum ağır gelebilir makineye diye, su soğuk değildi yaaaa açtım sıcak soğuk karışık ılık yani, ama tepikledim ya işte, bir dünya boyası çıktı ilk yıkanıyor... Diğerlerinden de vardı onu attım o makinede yıkanda onlar hafif...
Diğer paspas kilim tarzı olanları atıyorum yıkamam kendim..

Dün ne oldu birde biliyor musun, o kadar yorgunluğumun üstüne, çamaşırları arka tarafta bir balkon var ama çamaşır asma yeri yok, çamaşırlığı oraya çıkarttım güneş güzel vuruyor oraya hadi çabuk kurusunlar dedim.. hay demez olaydım, akşamüüstüydü yemek için mutfağa girdim birşeyler yapıyorum, şarıl şarıl bir ses, mutfak balkonundan baktım birşey yok.. devam ettim işime, sonra içime kuşku girdi gittim çamaşırların olduğu balkona ki AMAH ALLAHIM O DA NEEEEEE .. yukarıdan pis çamurlu otlu çöplü bir suar akıyor ki çamaşırların üzerine bütün saçların diken diken oldu... hemen balkona çıktım, ama bu arada kafama da geliyor pis sular ıslanıyorum.. yukarıya seslendim, bizim altımız dükkan 1,5 kat, üstümüzde de en üst katlar dublex onda oturan bir adam var eşinden ayrı, kızı işte balkon yıkayası tutmuş, bizim de üstümüzdekinin balkonundaki boru bağlantısı yerinden çıkmış tam ordan balkonun mermerine ve oradan da bütün bolkana, camalara, çamaşırlara tarif edilmez bir pislik çıldırdım, neyse seslendim su akıtmayın diye, çamaşırları toplayayım dedim, aldım çamaşırları içeri... tekrar at makinaya ama öyle kötü oldum ki biri dokunsa ağlıycam...
Nyse işte dün öyle kötü bir gün geçirdim ve çok yorgunum gözlerim kapınıyor bu gün.... 😕

Hadi inşallah bakalım .. 🙂

tüh kötü olmuş lale geçmiş olsun ,yukarı çıkıp yolsaydın kızı hahaha
ben olsam varya çıngarın alası çıkardı ...
ne dengesiz insan var yaa..
insan yıkarken bi bakar dimi aşağıya .
bizim balkonun da köşesinde çok küçük bi açıklık var ,sırf aşağı akar diye çoğu kez siliyorum yıkamıyorm..

millet serviste ,otobüste ,yolda ,restaurant ta heryer de seçim konuşuyor insanlar ,gına geldi hee,,şu seçim bitse de kurtulsak ..
bi de biribirleriyle tartışıyorlar sanki birbirlerinin fikirlerini değiştirecekmiş gibi hey ALLAHIM YARABBİM ,sinir oluyorum böyle insanlara ...
nasıl olsa herkes kendi bildiğine gidip oy verecek ,tartışmaya kavgaya gürültüye ne gerek var ..
sabahları bi de uykulu uykulu vır vır vır bu milleti dinlemek ne zor yaaww ,başım ağrıyor valla onların yüzünden ...
aaaayyy amma da dert yandım hahaha

Öfff evet yaaaaa, çok sıkıcı, hele ki o bas bassss müzikli arabalar bende onlara çok sinir oluyorum...

kızlar hepinize günaydın.
lalezarcım hala olmamışsın testte de bişey çıkmamış ama inşallah bi sorun falan kötü bişey yoktur hayırlısıyla canım.
minim sen naptın adet oldun mu canım durumlar nasıl?
uyuzum sen napıyon adete kaç kaldı çalışmalar nasıl gidiyo bakalım?
ayperi sen kaç haftalık hamişsin canım nasıl gidiyo hamişlik?

tüh kötü olmuş lale geçmiş olsun ,yukarı çıkıp yolsaydın kızı hahaha
ben olsam varya çıngarın alası çıkardı ...
ne dengesiz insan var yaa..
insan yıkarken bi bakar dimi aşağıya .
bizim balkonun da köşesinde çok küçük bi açıklık var ,sırf aşağı akar diye çoğu kez siliyorum yıkamıyorm..

Yaa aslında kıza da kızdım da, dur diyorum hala su akıtıyor, lanet olsun falan sıraladım da, onun da çok suçu yok yani, bizim üst kattakilerin borusu çıkmış taa en üst katta o görmemiştir belki diycem ama.. diyor ki bana "ordan boru çıkmış üst kattakilere söyleyin taksınlar bir daha böyle sorun yaşamazsınız" tamam onu hallederiz sen su akıtmayı durdur bi çamaşırlarımı topliyim dedim.. öyle kavga edemem ben pek..
Belkide daha önce fark etti onu, hemen çıkıp böyle dediğine göre..

hb mavikedi ..
ne olsun işte çalışma yapıyoruz bu ara ama günaşırı ,hatta son çalışmayı 3.gün yaptık hahaha
adet tarihim 18 haziran ama bilmiyorum ne olur ,hiç kasık ağrım bişeyim yok o da beni umutsuzluğa sürüklüyor ..
çok bunaldım bu hesaplamalardan ,önümüzdeki ay doktora gitmeyi düşünmüyorum ,tatile de gideceğiz ,hazır tatildeyken ara vereceğim bir ay ..
bu sefer ayın 28 inde iğnemi vurulmuştum ...
3-4 gün yumurtaların çatlaması sürse artık bundan sonra çok çalışmanın anlamı yok sanırım ..
aman ne bileyim yaa yoruldum ben valla 🙁((

Günaydın kızlar, sağlık ocağından geldim şimdi geldim, salak hemşire damarımı bulamadı elimin üstünden aldı ve balon gibi şişti damarım ve çok acıyor şu anda 🙁((
Aile hekimimiz sağlık ocaklarında gebelik testinin yapılmadığını söyledi, ama hemşire hanıma söyle idrar baksın dedi, ben yaptım çıkmıyor dedim, olsun bide hemşire hanım baksın dedi, neyse yaptık işte çiş+bardak muhabbeti, ama yine çıkmadı, dr.umuz bir iki gün daha bekleyin p.tesi doğumevine gidip kan verin orda bakabilirler dedi, adetimin gecikmesine çok sevindi, eşimi falan iyi tanıyorda, bebek istediğimizi de biliyor yani... 🙂 Yaptırın mutlaka haber verin dediler hemşire ile ikisi.. Hemşire hanım kendine dikkat et dedi, ayaklarını sıcak tut, kendini zorlama bu ara eşinle ilişkiye de girirsn şine zorlama kendini düşüğe neden olur dedi...
İşte böyle kızlar napcam bilmiyorum, geçen hafta özelde yaptırdım 35 TL verdim valla veremiycem yine o kadar, bekliyim mi napim bilemiyoum, haa dr.da dedi geç dölenme olabilir diye... 😕 O yüzden p.tesi daha uygun olacak sanırım...
ben sana demiştim dimi sağlık ocağında kan yapılmıyor diye hahaha
dinlemedinki hahaha
çok pahalı imiş kan testi yaaa..
burda özelde ben 15 tl ye yaptırıyorum ..
devlet hastahanesinde de yaptırabilirsin git kadın doğumcuya durumunu anlat hemen yapar zaten testi sana neden pazartesiyi bekliyorsunki..
çatlatacaksın bizi sonunda lale heeee hahaha
ay cok bahali yav catliciz Lalezar bak ikiye ayrilivericiz ahacik burda
Bu acile gitme olayını bu sitede biri söylemişti bana yine hahaha öyle yapmışta ... hahaha
bekle acik 🙂 ama haber et emi muhahahahaha...............
ben çitoşa söylemiştim espirisine ama bence çok mantıklı en azından akşama kan alırlar sabah sonucu alırsın demokraside çare tükenmez.ben bu durumda olsam çoktan yapmıştım bu oyunu.hadi abla çatlıcaz bak gene geldi haftasonu.
muhahaha

Kızzzz bide ballandırıyo yaaa şuna bak NALÇAK KÖFTE SENİ hahaha

heh aşerdim nolcak şimdi görürsen sen gününü :horn:
Hadi sanada afiyet olsun, birkaç lokmasini de benim ye bari belki ulaşır ...
ay bende aciktim hincik nitcez 🙁

arkadaşlar merhaba doktordan geldim ben ikili testimi verdim haftaya alacağım sonucu ama ense kalınlığı ve boyu normal çıktı cinsiyet ile ilgili bişi sölemedi doktor bende sormadım açıkcası 🙂) haftaya belkiii 🙂) lale ne yaptı bu arada inşallah hamiledir canlarım hepinizi çook öpüyorummm...
uyyy amanda hoptini cok ta tatliymis pekte tatliymis a gulu gulu gulu ay sevindim sarim yaaaaaaaaa 🙂

kızlar hepinize günaydın.
lalezarcım hala olmamışsın testte de bişey çıkmamış ama inşallah bi sorun falan kötü bişey yoktur hayırlısıyla canım.
minim sen naptın adet oldun mu canım durumlar nasıl?
ayperi sen kaç haftalık hamişsin canım nasıl gidiyo hamişlik?

Slm mavikedim evet hala olmadım bakalım bugün inş öğrenicezz..
Sen naslısın nasıl gidiyor hamişlik.. 🙂

günaydin Millet ben geldimmmm yaa naptiniz doldurmusunuz sayfiiii anca bi kac sayfa okuyabildim.....

nasilsiniz bakalim ya Lalezarim cnm yaa sendede bi sanssizlik.... su üst kattaki komsuyya bi süprge cekeydin bi güzel 🙂 muhahahahahahaha

mavim uyuzum nabiyonuz?

günaydin Millet ben geldimmmm yaa naptiniz doldurmusunuz sayfiiii anca bi kac sayfa okuyabildim.....

nasilsiniz bakalim ya Lalezarim cnm yaa sendede bi sanssizlik.... su üst kattaki komsuyya bi süprge cekeydin bi güzel 🙂 muhahahahahahaha

mavim uyuzum nabiyonuz?

iidir böcük senden naber ..böcük deyince aklıma hep hamam böcüğü geliyor yaawww kusura bakma hahaha

Geri