burçemm Hamiş Melek 2 Haziran 2011 #15.721 herkesinn kandilii mübarek olsunn allah bu güsell günde gönlünüzdenn ne geçiriyorsanızz onlarıı versinn size
herkesinn kandilii mübarek olsunn allah bu güsell günde gönlünüzdenn ne geçiriyorsanızz onlarıı versinn size
melodi_cn Daimi Üye Üye 2 Haziran 2011 #15.722 burçemm' Alıntı: herkesinn kandilii mübarek olsunn allah bu güsell günde gönlünüzdenn ne geçiriyorsanızz onlarıı versinn size Genişletmek için tıkla ... amin cnm cumlemıze içindede bize senınde kandılın mubarek olsun bıtanem
burçemm' Alıntı: herkesinn kandilii mübarek olsunn allah bu güsell günde gönlünüzdenn ne geçiriyorsanızz onlarıı versinn size Genişletmek için tıkla ... amin cnm cumlemıze içindede bize senınde kandılın mubarek olsun bıtanem
LALEZAR Daimi Üye Üye 2 Haziran 2011 #15.723 uyuzmuyum_neyim:)' Alıntı: bence de ii değilsin sen lale hamilesin hamile ,hamile de hamile Genişletmek için tıkla ... Kız allah seni netmesin emi ygmr06' Alıntı: iyice heyecan yaptın demi inşallah vardır Allah hayırlısıyla herkeze versin hepinize Genişletmek için tıkla ... Sağol yağmur inşallah .. burçemm' Alıntı: ben yapmiştimmm geçenlerde ama dr idrar yapti gerçi bebikte yokmuşş zaten Genişletmek için tıkla ... Evet yapabilirim bakalım.. burçemm' Alıntı: laoş abla biz meraktann çatlayacazz senii düşünemiyormm zatennnn kızlar slm olsunn herkesciklere Genişletmek için tıkla ... Valla benim merağım falan kalmadı, umudum çok yok sabahta çıkmayınca idrarda .. burçemm' Alıntı: herkesinn kandilii mübarek olsunn allah bu güsell günde gönlünüzdenn ne geçiriyorsanızz onlarıı versinn size Genişletmek için tıkla ... Sağol canım seninde kandilin mubarek olsun..
uyuzmuyum_neyim:)' Alıntı: bence de ii değilsin sen lale hamilesin hamile ,hamile de hamile Genişletmek için tıkla ... Kız allah seni netmesin emi ygmr06' Alıntı: iyice heyecan yaptın demi inşallah vardır Allah hayırlısıyla herkeze versin hepinize Genişletmek için tıkla ... Sağol yağmur inşallah .. burçemm' Alıntı: ben yapmiştimmm geçenlerde ama dr idrar yapti gerçi bebikte yokmuşş zaten Genişletmek için tıkla ... Evet yapabilirim bakalım.. burçemm' Alıntı: laoş abla biz meraktann çatlayacazz senii düşünemiyormm zatennnn kızlar slm olsunn herkesciklere Genişletmek için tıkla ... Valla benim merağım falan kalmadı, umudum çok yok sabahta çıkmayınca idrarda .. burçemm' Alıntı: herkesinn kandilii mübarek olsunn allah bu güsell günde gönlünüzdenn ne geçiriyorsanızz onlarıı versinn size Genişletmek için tıkla ... Sağol canım seninde kandilin mubarek olsun..
uyuzmuyum_neyim:) Banned 2 Haziran 2011 #15.724 LALEZAR' Alıntı: Kız allah seni netmesin emi .. Genişletmek için tıkla ... netmesin netmesin hımmm ALLAH beni çocuksuz bırakmasın diyelim o zaman
LALEZAR' Alıntı: Kız allah seni netmesin emi .. Genişletmek için tıkla ... netmesin netmesin hımmm ALLAH beni çocuksuz bırakmasın diyelim o zaman
LALEZAR Daimi Üye Üye 2 Haziran 2011 #15.725 uyuzmuyum_neyim:)' Alıntı: netmesin netmesin hımmm ALLAH beni çocuksuz bırakmasın diyelim o zaman Genişletmek için tıkla ... Amin amin uyuzum bırakmsın inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhh...
uyuzmuyum_neyim:)' Alıntı: netmesin netmesin hımmm ALLAH beni çocuksuz bırakmasın diyelim o zaman Genişletmek için tıkla ... Amin amin uyuzum bırakmsın inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhh...
uyuzmuyum_neyim:) Banned 2 Haziran 2011 #15.726 LALEZAR' Alıntı: Amin amin uyuzum bırakmsın inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhh... Genişletmek için tıkla ... vur vur ii geldi valla
LALEZAR' Alıntı: Amin amin uyuzum bırakmsın inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhh... Genişletmek için tıkla ... vur vur ii geldi valla
LALEZAR Daimi Üye Üye 2 Haziran 2011 #15.727 uyuzmuyum_neyim:)' Alıntı: vur vur ii geldi valla Genişletmek için tıkla ... Çok seviyom bu simileyi
uyuzmuyum_neyim:) Banned 2 Haziran 2011 #15.728 LALEZAR' Alıntı: Çok seviyom bu simileyi Genişletmek için tıkla ... niye
LALEZAR Daimi Üye Üye 2 Haziran 2011 #15.730 uyuzmuyum_neyim:)' Alıntı: niye Genişletmek için tıkla ... Kendimi tatmin ediyorum herhalde hahah Ohh biraz daha iyiyim yaa, ne acayip oldum öyle...
uyuzmuyum_neyim:)' Alıntı: niye Genişletmek için tıkla ... Kendimi tatmin ediyorum herhalde hahah Ohh biraz daha iyiyim yaa, ne acayip oldum öyle...