oha yani manyakmi bu belliki cekemiyo seni ya sende tam tutulmusun elin cadalozuna yaa cekme dicem arada kocalar var yaa ne denir ama esine söyle esiyle konussun biraz haddini bilsin ya
sorma cnm çok ilginçler gerçekten hallerine şükretceklerine böle yapıolar yaaa sinir oluyorum.. bide bu arkadaş benden 1 ay önce hamile kaldı bize geliorlardı ayy belim ağrıo ayy şu yiyecekten bahsetmeyin cnm çekio ayyy şuram ağrıo artık sinir etmiştim abartıo kocası nazını çeksinde biz niye çekelim bende çocuk gelişimci olduğum için ona fikirler veriodum bak bunlar normaldir olacak falan die sonra bana ne dese beğenirsin sen önce çocuk yapmayı becer ne eğitimninden bahsediosunki sen dedi valla neye uğradığımı şaşırdım sonuçta bu işin üniversitedini okudum 5-6 yıldan beridirde çalışıyorum bu sene ara verdim sadece anlamadım kıskançlıkmı bu yoksa neee 🙂))) bide pişkin pişkin hala yüzüme bakabilio sonraki ay yüce rabbim banada bebek verdi aldı cevabını sanki 10 yıldır olmuo çocuğum ayrıca olmasada ona düşermi töbe töbeee