slm meleklerim biz geldikk nasılsınız bakim
oyyyyyyyy canlarmmm gelmişşşş hoşgeldnz sefa getrdnz bitanemmmmmmmmm ben tıkınıyodm yeni bişeler yiyim dedim acaipp derecede iştahm açıldıı.Günde tek posta acıkan ben 3,4 posta acıkır oldm maaşallah habire kazınıyom
kısmet olursa oluyo cnm.Ya bn biliyodm hamiş oldumu o zamanda testte öğrendm ama ilk gün baya sancılandm snra geçti gerçi ama şimdi olmaynca şaşırıyom yani hangisi normal dye🙂sekerim ne diyim ben adetim gelecekmis gibi yasadim ama daha hafif sanki bide anam bi istah bi istah sorma.... canim sarmalar dolmalar ispanak vs aman tanrim ye ye doymak bilmiyordum yaaa
betim benzim atti sanki gelmedi gelmedi gelmedi sonra adetimi 9 gün gecti test yapim dedim amanin bide bakim 2 cizgi biri cooook hafif
vurdum agidi ben daha istemiyom diye 🙁 (simdi ise neden agladim diyom) ama 40 günlük evliydim ve o gün ögrendim hamis oldugumu dr. gittik 6 haftalik dedi haydaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa giz hemen oluvermis 🙂 sonra almaya kalktilar kalbi atmiyo diye
vs ay bos ver ama oldu tam oldu
yeni evliydim stajerdim okul is koca vay basima dedim 🙂 ama yapabildim bi sekil allah güc derman veriyo sabir veriyo cok sükür 🙂
seker seyım cnm o guzel yuregın varya benı ole mutlu edıyor kı bıtanem o guzel yuregın hıc uzulmesın rabbım hep senı sevındırsın hemsom benım cok dıkkat et kendıne hıc aklına gecen hamılelıgını getırme ıı seyler dusun olur mu bıtanem o sana sıkı sıkı tutundu annesı merak etme rabbım hep senle bırlıkte olsun yuregı temız arkadasım benım 🙂
ALLAH razı olsun cnmmm sennde güzel yüreğine göre nasip etsn bitanem.İnşallah sıkı sıkı tutunur kuzum da bana kardeşnn acısını yaşatmaz.Rabbim kimseyi evladıyla sınamasın.Başından sonuna mutluluk nasip etsn.Başnda nasl sevndysek öle sürsün inşallah.Bn herkes için diliyorum bunu hemşommm.Sende hayrlı haberi vericeksn inşallah.Hatrlıyo musun bana demiştin ki düşünsene ikimzde aynı zamanda hamiş olur muşuz dye.Belki içine doğmştur meleğin gelmiştir sennde.Gelsnler bi dhaa da gitmesinler bizden inşallah.Sağlıkla hayırla doğsunlar .Kimseye muhtaç olmaycak şekilde dünya'ya gelsnle inşallah.
slm kızlar gununuz aydın olsun ınsallah.....
balımmm hemşomm bnmm sennde günün aydn olsun güzel haberler seni bulsn inşallahhh