burçemm Hamiş Melek 21 Mayıs 2011 #13.781 geveze' Alıntı: hangisinii seviyyiinn bakem kız yakın olsaydık gündüz gelir giderdikk yavv offf Genişletmek için tıkla ... inan ii bi arkadasa burda çokk ihtiyacımm var keşke yakınn olsaydıkk ikisinide severimm ama içilecekk kimse olmadiğindann içmiyommmm fazlaa
geveze' Alıntı: hangisinii seviyyiinn bakem kız yakın olsaydık gündüz gelir giderdikk yavv offf Genişletmek için tıkla ... inan ii bi arkadasa burda çokk ihtiyacımm var keşke yakınn olsaydıkk ikisinide severimm ama içilecekk kimse olmadiğindann içmiyommmm fazlaa
geveze Daimi Üye Üye 21 Mayıs 2011 #13.782 hadi kalk yapalım kızz nescafe içelimm🙂aslınddaa vaktin olcak msndenn birbirine oturmaya gitçenn gündüzzz
hadi kalk yapalım kızz nescafe içelimm🙂aslınddaa vaktin olcak msndenn birbirine oturmaya gitçenn gündüzzz
burçemm Hamiş Melek 21 Mayıs 2011 #13.783 canımm ben çıkıommm daha işleerimm var öpüyorumm senii kendine dikkat et canımm
burçemm Hamiş Melek 21 Mayıs 2011 #13.784 geveze' Alıntı: hadi kalk yapalım kızz nescafe içelimm🙂aslınddaa vaktin olcak msndenn birbirine oturmaya gitçenn gündüzzz Genişletmek için tıkla ... kızz o da yenii teknolojimi msn de oturmaya gidiliyooorr he
geveze' Alıntı: hadi kalk yapalım kızz nescafe içelimm🙂aslınddaa vaktin olcak msndenn birbirine oturmaya gitçenn gündüzzz Genişletmek için tıkla ... kızz o da yenii teknolojimi msn de oturmaya gidiliyooorr he
geveze Daimi Üye Üye 21 Mayıs 2011 #13.785 tabii kızzz teknolojinin gözünü sevemm hadi gitt tatlımm çalış çalışş
geveze Daimi Üye Üye 21 Mayıs 2011 #13.787 bende senii öptümm canım sende kendine dikkat et görüşürüzz
burçemm Hamiş Melek 21 Mayıs 2011 #13.788 tamam yarınn sana oturmaya gelecemm pastalarr çöreklerrr hazırla tamam mı kuzumm öpttt senii enn tatlısından
tamam yarınn sana oturmaya gelecemm pastalarr çöreklerrr hazırla tamam mı kuzumm öpttt senii enn tatlısından
geveze Daimi Üye Üye 21 Mayıs 2011 #13.789 aaaa komşummm yarınn temizlik varr haftaya bekliremm yapmamm mı sen gell,bende öptümm böcüğümm enn tatlınınn tatlısındann
aaaa komşummm yarınn temizlik varr haftaya bekliremm yapmamm mı sen gell,bende öptümm böcüğümm enn tatlınınn tatlısındann
hurish Daimi Üye Üye 21 Mayıs 2011 #13.790 kizlaaaar ozledim sizleri yaaa artik cok giremiyorum yazilariniz da okuyamiyorum bayadir... neler yapiyonuz nasilsiniz umarim hersey yolundadir guzel haberler var mi ? yeni uyelerimiz var onlara hosgeldiniz diyorum 😀D
kizlaaaar ozledim sizleri yaaa artik cok giremiyorum yazilariniz da okuyamiyorum bayadir... neler yapiyonuz nasilsiniz umarim hersey yolundadir guzel haberler var mi ? yeni uyelerimiz var onlara hosgeldiniz diyorum 😀D