Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
doktorum kurtaj falan demedı bugun kan tahlılı verdım degerlerım dusmus 2-3 gun sonra tekrar ıstedı arık nasıl olucak hıc bır fıkrım yok ıllakı kurtaj mı gerekiyor bılmıyorum
inş.hayırlısı ...bugün yine hormon verdim ...doktora gideceğim öğleden sonra ..bu sefer klomeni günde 2ye çıkaracak sanırım ...o çıkarmasa da ben çıkarmasını istiycem ...günde bir tane ile 3 yumurtam vardı ...2 tane ile 4-5 tane olur herhalde ...hayırlısı ..aman yaa git çık şu çardak misali aygıta ..sinirim tepeme çıkıyo valla her defasında ..ne zor iş şu muayene işi yaaa...
hoşbuldum kuzuşkolarrr napiim burda feci yağmur var oturuom öle kös kös takılıom.. annemle konuştum deprem olmuş istanbuldada baya sallanmışlar kafam onlara takıldı gece uyuyamadım hiç 🙁
arkadaşlar canım cok sıkkın onca bekledım gebe kalmak ıcın kaldımda ama malesef ya dıs gebelık yada kimyasalmıs kan degerlerım boyna dusup duruyor ne yapıcam bılmıyorum bırdaha ne zaman gebe kalırım bılen var mı acaba
daha doktorum kurtaj falan demedı daha yenı 5-6 haftalık galıba nasıl olucak hıcbır fıkrım yok bugun tekrar kan tahlılı verdım yarı ya dusmus 2-3 gun sonra tekrar ıstedı artık sonucunda ne olur bılmıyorum
cnm neden bekletıyor doktorun anlamdım kese rahım ıcınde gorunmuyorsa sana zarar yanı ole bılıyom eger dıs geblıkse kotu sonuclar dogurdugunu bılıyorsunudr yanı eger kan degerlerın dusuyorsa ama ınsallah dusmede bebgın yerlesır cnm yaa
evet 2.hormon testim .yani geçen ay yaptırmıştım tedaviye başlamadan önce ..gayet güzeldi ...geçen ay tutmadı.. bu ay işlemlere yeniden başlıyoruz işte 🙁
evet 2.hormon testim .yani geçen ay yaptırmıştım tedaviye başlamadan önce ..gayet güzeldi ...geçen ay tutmadı.. bu ay işlemlere yeniden başlıyoruz işte 🙁
bi daha doktora gitmesem mi ne 🙂) bu ne yaaa kobaya döndük iice ..hap iç iğne vurul doktora git ..sonra da bekle ...tuttu mu tutmadı mı ...tutti frutti gibi 🙂)