Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
kocanı uyuttğnda muhtemelen bende uykumda horulduyor olurum.Valla daha namazımı bile kılmadım yatsı da kaldı mı kalıyo ALLAH muhafaza.iii geceler gevezem kıs hamiş olan elçin su elif de hamişse bilemem tabi
hoşbulduk cnm başıma bir sürü olay geldi bu sıralar hamileydim dr kontrolüne gittiğimde 2 hafta önce dış gebelik tanısıyla karşı karşıya kalmıştım sonra atlattım şükür değil dedi dr ama şimdide düşük tehlikesiyle uğraşıyorum benden kahverengi akıntı geliyo leke şeklinde korkuyorum net bişey yok ama bakalım yani anlıyacağın rahat ve huzurlu bir süreç olmadı benim hamilelik sevincim olsun vardır bir hayır diyorum rabbim beterini vermesin öbür gün dr gidicem bakalım ne diyecek sizi bir kontrole gelmiştim ii oldu senide gördüm anlaattım rahatladım sanada büyük geçmiş olsun atlatıcaksın merak etme bir tek sorun bu olsun...
inşallah gelmiştir melegin abla inşallah bu aylar bizler olmadık bari adet tarihleri gecmeyenler olmazlar hamiş kalırlar inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
kız bıraksan 24 saat uyurummkasıklarım desen her ay ağrıyoo benii heveslendirmek için bu ay benn onu sallamıyomsteres evet çok oluyodu bu ay bi garibim sekerim yaa hiç hevesimm yok garip bişey oldumm.adet tarihimi bile umursamıyommshekerıım ne oldu bana yaaaabelli olmaz tatlım kürtaj olsan bile olabilir.
:seker: millet nerdesiniz yhu ben sayfaları cok cok okumak istiyom bu arada artık siteye kimse pek takılmıyor ya defne bahar burcem gülparem tatu beyaz abla bissürü kişi daha ayşegül ayşegül ablam ohoooo mavi kedi esin abla bunlar nerelerde ya sevde abla millet meraklanıyoz nerdesiniz bakalımmm
tuna ablam sen ne yapıyon bebekle aranız nasıl dr gittinizmi inşallah tehlikeyi atlatmışsındır sık dişini bu 3 ayı bir atlatsan abla bu arad koro calışman varmış sesin kısılmış sabah ac karnına sıcak su ve akşam da yemekten önce sıcak veya limonlu su iç iyi geliorr inşallah ozaman kadar bişeyin olmaz bizim tunamız ne yapıyor nasılmış oo öp yerimize abla onu böle kocamn kocaman dogum gününü kutladınız degil nice yaşlara prensimize inşallah dolu dolu öptüm onu
tesekkur canım hayırlısı olsun ne dıyem.ben bu ay kendımı anlayamadım gıtdı.2 gundur adet olucakmısım kımı hıss edırem.artık allah hakkımızda neyı uyqun gorduyse.sen neler yapdın
Yok canım hamiş değilim keşke olsaydı ama yok hayırlısı olsun ben bir süreliğne işe girdim bakalım kafa dağıtmak için ....bir süreliğinide çalışmalara ara verdim bakalım artık nasip kısmet ne zaman gelirse başımın üstünde yeri var bebişin ...Allah'ım herkesin duaları kabul etsin....AMİN...