Yeni yilda bebek sahibi olmak isteyenler

sağol bitanemmm iyiyim cnm iyi gidiyor herşey sen nasılsn bakalım ne zamadır göemedim seniii nikahında oldu kutladım ama okudunmu bilmiyorum yoktun hadi hayırlısı bakalım cnmmmm

sagul ablacım cok tşkler iigidiyor vallahi ne olsun işte yuvalanıyoz sizler nasılsınız bakalım nasıl gidiyor hamişlikkk aslında varımda denk gelmiyoruz ablam neyse öpütümm kocaman

kızlarr bildiğinizz güselll fondötenn markasıı varmıı daha öncee kullanmıodumm ama şimdii kullanmaya ihtiyaçç duyuyoom sıkıntıdann yüzümde minikk minikk sivilcelerr çıkıyoo 🙂
ben maxfaktör kullanıyorm lasting performans ismi çok doğal ve kalıcı bir fondöten mesleğimden dolayı bir çok ürün kullandım o yüzden kesinlikle tavsiye ederim güvenebilirsin az miktarda kullanıyorsn zaten güzellik uzmanıyım ben bu arada

Hayatım inşallah bebeğiniz olur, olucaktır da.. Sorun sen de olmuş eşinde olmuş, bence önemsiz bunlar. Kadınlık ve erkeklik bun lardan geçmiyor. İlkellik bence, sen de sakın böyle şeylere aldırma, içselleştirme bu geleneksel kalıpları. Allah herkese hayırlısını versin.