Yeni yilda bebek sahibi olmak isteyenler

deyme calıssın bizde evlendıgımız de borcumuz coktu sımdı yok cok sukur az tek bızde onları odeyene denk bıttık cunku esımın aılesınden kımse yardım etmedı benım aılem ben ve esım

yavrumm bak bu geceki bahanede hazırmışş
sen kaçak kaçak çalışş arıycam maliyeyiii bakk
masum muşş saat şuan 1 10 geçiyo ve senn sitede yoksunn,masum olan bizleriz hem masumm hem madur koçişler uyuyo
ama shekerım iş başındaaa çalış çalışş bi hamiş kal sorcam ben sana kaçak et kesmeyii

yarın gecede gelmede senn bakk aramıyom mu 118 80 den bulcam numaranı vamp kadın shekerr dedim mi verirlerr

iyiyim melodim sen nörüonn🙂kız evlendiğimizde mobilya bocu vardd bititrdik çok şükür.şimdi ev aldık onun borçları varr daha yeni başlıycaz ödemeye kiracı soktuk oda destek olcak

iyiyim melodim sen nörüonn🙂kız evlendiğimizde mobilya bocu vardd bititrdik çok şükür.şimdi ev aldık onun borçları varr daha yeni başlıycaz ödemeye kiracı soktuk oda destek olcak

demi ama orjimm herşeyden önce kocişşş
evimin direği gözümün bebeği doğmamış bebelerimin babasıııııı guduuuuuuuuuuuuuuuuuuuu kocişimee

bi kaçak daha burçemm de gitti çalışmaya hadi bakalımm bi melodim bi benn kaldıkk.zamanında çalışmıyouz ssatinde burda olun adamcağızlarada yazık yavv bi hafta sonları varr
allahım gule gule oturmayı nasıp etsın yok anam bız daha alamdık ev falan malum ıstanbulda hayat sartları zor bakalım allahım bızede
nasıp eder ınsallah

inşallah tatlım en kısa zamanda nasip etsinn.biz oturmuycaz canım bizim üst kat orta katı aldık arabayı takıları sattık borca girdik aldık yatırım amaçlı ilerde çocuğumuza🙂

inşallah tatlım en kısa zamanda nasip etsinn.biz oturmuycaz canım bizim üst kat orta katı aldık arabayı takıları sattık borca girdik aldık yatırım amaçlı ilerde çocuğumuza🙂

ıyı yapmıssın malesef o yonden sanssızdım cnm butun evın mobılya borcu esıme yıklıdı olmaz gıbı bıde kredı cekmısler esımın ustune bız nısanlıyken o da evlenınce benım basıma patladı ıste ufak tefek borcları derken takı falan gıttı oldugu gıbı ben de calıstım yanı bı ev parası pesınatı borca odedık cok yıprandım yanı o yuzdenn daha su 1 senedır kendımızı toparladık valla

melodim bende yatayım artık uykum geldii.seni yalnız bırakmak istemem ama bugün pazara gittik bide akşam eşimin arkadaşına baya yol yürüdüm yorulmuşum. burdan shekerde gitsin
bu bi bahane değill insan isteyince hem gezmeye gidebiliyo hemde siteye geliyoo
kaçak çalışma yapmıyosa eğer