ay sen çok yaşa emi bu halimle güldürdün beni🙂 bu yastan sonra 2 tane dogurmazsak dedıgın gıbı bırını bız bırını kocalaarımız🙂
doktor takıbı en iyisi bende başladım bu ay. doktor ne derse yapıcaz artık hele bi 2 ayı degerlendırelım olmazsa yıne koşuacaz ona. Bizim elimizde olan bişey yok dedıgın gıbı deneyıp sonuc beklemekten başka..
çok teşekkür ederim canım sayende yuzumde tebessum oluştu, Allah gönlune gore versin
E mantıklı doktorunun dediği. Bir deneyin bakalım. Ben deneme kısmına girmedim pek. Direk yardım alıyorum🙂 Yumurta takibi aptırdım normalbüyüyor gelişiyor çatlıyor. Rahim kalınlaşıyormuş, Rezervlerimin iyi olduğunu her gidişte söylüyor. Bir de rahim filmi çektirdim, acı vardı azcık ama insankötü hissediyor. Ben de de kaldı hormon testi. Biraz daha deneyeyim artık ona bakcaz olmazsa. Bir de eş de spermiyogram. Onların ki basit🙂 yani sayılır bize nazaran. Folik asit ben de ara ara kullanıyorum, 3 ay kullandım kilo aldım. Çatltma iğneleri de 3 kilo aldırıyor. BAkalım bu ay da denemeye serephone la devam. Ben de pzt yi bekliyorum yumurtalarımın durumu hakkında bilgi alcam🙂
ben gıttıgımde ultrasonla baktı bıkac test yaptı gayet temız gozukuyor rahim dedi, sonrasında sordum hamılelıge engel bır durum var mı dıye, onun için daha detaylı tetkikler gerekıyor dedı bana doktorum. yaşı genc olanlarda 1 yıl beklıyorlarmıs benım yas 35 oldugu ıcın 6 aya kadar bekleyelım sonrasında olmazsa gel yenıden konusalım dedi. ne yapalım şimdilik ona sıgındım valla...
ALLAHIM inş 5. sıraya hamiş olarak eklenebilirm yaa buugünde rüyamda tombiş bi erk çocuk gördm emziriyodum onu inş gerçek olur rüyam bebek hasretiyle yanıyorum resmen benim duam hep sizlerle kızlar sizde bana dua edn nolur
gülparem aramıza hoşgeldin. ben de 9 aydır deniyorum tarihlerimiz yakın aynı zamanda başlamışız demek. bebişlerimiz de aynı zamanda olur inşallah. ben de ciddi manada henüz doktora gitmedim. bu ayı görelim bakalım nolcak ona göre hayırlısı artık inşallah gerek kalmaz. best dream haziran 13 üzülmeyin canlarım ne kadar desem de boş ama hayırlısı napalım. dert ortaklarım can yoldaşlarım hepimizin kadınlar günü kutlu olsun . hepinizi öpüyorum hanımlar. iyi geceler.
gülparem aramıza hoşgeldin. ben de 9 aydır deniyorum tarihlerimiz yakın aynı zamanda başlamışız demek. bebişlerimiz de aynı zamanda olur inşallah. ben de ciddi manada henüz doktora gitmedim. bu ayı görelim bakalım nolcak ona göre hayırlısı artık inşallah gerek kalmaz. best dream haziran 13 üzülmeyin canlarım ne kadar desem de boş ama hayırlısı napalım. dert ortaklarım can yoldaşlarım hepimizin kadınlar günü kutlu olsun . hepinizi öpüyorum hanımlar. iyi geceler.
teşekkür ederim canım, ne yapalım denemeye devam edecegız başka çaremiz yok. İnsan o kırmızıları gorunce bı an başından kaynar su dökülmüş gibi oluyor ama neyse ki bugün daha iyi hissediyorum. Hepinize teşekkürler desteğiniz için🙂
Arı Sütü ve Polen kullanımı Hamile kalma, gebe bırakma (fertility-infertility) yönünden sorunlu aile bireyleri için denenmesi önemle tavsiye edilen etkin ürünlerdir. Özellikle Kuzey Amerika ve Avrupa ülkelerinde pek çok kaynakta düzenli arı sütü ve polen kullanımıyla sayısız ailenin çocuk sahibi olduğu yer almıştır. Kadında doğurganlığı, erkekte ise sperm kalitesini artıran yönleriyle daha hızlı gebelik imkanı da vurgulanmaktadır. Arı sütünün sperm sayı ve kalitesi üzerindeki etkisini detaylı şekilde gösteren kapsamlı bir deney Fırat Üniversitesi'nde 2006 senesinde gerçekleştirilmiştir. Deney sonucunda olumlu etkinin önemli boyutta olduğu bildiriliyor
Günaydın melekler.... 😉))
Benim moralim cok ama cok bozuk oldugundan ne burda olabiliyorum nede face de takılabiliyorum.. En müjdeli haberi aldıktan sonra ard arda olumsuz haberler alıncayıkıldım.. ;(((
Umarım siz melekler iyisinizdir sizleri cok ama cok seviyorum... Umarım hersey gonlunuzce olur..
Günaydın aymelekcim, esincim ve aussie-angel ve diğer tüm arkadaşlarım🙂
valla benden de söz hamiş kalsam da kaçmayacagım bı yere🙂
bu arada aussie-angelım canım hayırdır çok kötü bi durum yoktur inşallah🙁