burçemm Hamiş Melek 13 Mayıs 2011 #12.362 içini temizliyomuşşş netten de baktimm hamile kalmakk isteyenler içsinn diee ama yumurtlama gününe kadar hamile bayanınn içmesi tehlikelii kaslarıı kasdiğindann düşükk tehlikesii yapıomuuşşş
içini temizliyomuşşş netten de baktimm hamile kalmakk isteyenler içsinn diee ama yumurtlama gününe kadar hamile bayanınn içmesi tehlikelii kaslarıı kasdiğindann düşükk tehlikesii yapıomuuşşş
geveze Daimi Üye Üye 13 Mayıs 2011 #12.363 sheerin numarasını bilcen zıplatçan onu yataktann bana diyoduu bak yokk çalışmanında bi saati var canımm adamada yazık
sheerin numarasını bilcen zıplatçan onu yataktann bana diyoduu bak yokk çalışmanında bi saati var canımm adamada yazık
melodi_cn Daimi Üye Üye 13 Mayıs 2011 #12.365 burçemm' Alıntı: içini temizliyomuşşş netten de baktimm hamile kalmakk isteyenler içsinn diee ama yumurtlama gününe kadar hamile bayanınn içmesi tehlikelii kaslarıı kasdiğindann düşükk tehlikesii yapıomuuşşş Genişletmek için tıkla ... hee ben ada cayına guvenemıyorum yaa rahım duvalarını ınceltıyormus
burçemm' Alıntı: içini temizliyomuşşş netten de baktimm hamile kalmakk isteyenler içsinn diee ama yumurtlama gününe kadar hamile bayanınn içmesi tehlikelii kaslarıı kasdiğindann düşükk tehlikesii yapıomuuşşş Genişletmek için tıkla ... hee ben ada cayına guvenemıyorum yaa rahım duvalarını ınceltıyormus
burçemm Hamiş Melek 13 Mayıs 2011 #12.366 orjininn verdiğii dua seninn verdiğinn duaa okuyayımm bakalımm inşş unutmam ama inanırmısınız dünn telefonupp kapandiii pini mi hatırlayamadımm bloke olduu pukk ta yoktuu elimde müşteri hizmetlerini aradımmm öle açıabildimm tlf numuu abdestlimi okuyonn canımmm
orjininn verdiğii dua seninn verdiğinn duaa okuyayımm bakalımm inşş unutmam ama inanırmısınız dünn telefonupp kapandiii pini mi hatırlayamadımm bloke olduu pukk ta yoktuu elimde müşteri hizmetlerini aradımmm öle açıabildimm tlf numuu abdestlimi okuyonn canımmm
burçemm Hamiş Melek 13 Mayıs 2011 #12.367 geveze' Alıntı: boşver burçemim senin için temiz zaten tatlımm Genişletmek için tıkla ... içimm temizde küçüğünkii kirliiiii anamm 3 ay önceee biraz temizlendii yine kirlenmesinn die tedbir alıomm
geveze' Alıntı: boşver burçemim senin için temiz zaten tatlımm Genişletmek için tıkla ... içimm temizde küçüğünkii kirliiiii anamm 3 ay önceee biraz temizlendii yine kirlenmesinn die tedbir alıomm
geveze Daimi Üye Üye 13 Mayıs 2011 #12.368 bence rabbim nasip etçek olunca çay falan bahane dua önemli ama
burçemm Hamiş Melek 13 Mayıs 2011 #12.369 yaaa melodii gerçektennn mii ayyy içmeyeyimm ozamnnnn rahimm incelince ne oluyoyo