burçemm Hamiş Melek 13 Mayıs 2011 #12.351 geveze' Alıntı: melodimmm bebek için sanırım ama ben onu okurken aklım 20 dk sonrasına gider kızz Genişletmek için tıkla ... ayyy gevezemmmm ya
geveze' Alıntı: melodimmm bebek için sanırım ama ben onu okurken aklım 20 dk sonrasına gider kızz Genişletmek için tıkla ... ayyy gevezemmmm ya
melodi_cn Daimi Üye Üye 13 Mayıs 2011 #12.352 burçemm' Alıntı: günn içindemii okunacakk yoksa hiç ara vermedenmii okunuyorr Genişletmek için tıkla ... aravermeden cnm ben her gece okuöaya basladım 3 gundur
burçemm' Alıntı: günn içindemii okunacakk yoksa hiç ara vermedenmii okunuyorr Genişletmek için tıkla ... aravermeden cnm ben her gece okuöaya basladım 3 gundur
melodi_cn Daimi Üye Üye 13 Mayıs 2011 #12.353 geveze' Alıntı: melodimmm bebek için sanırım ama ben onu okurken aklım 20 dk sonrasına gider kızz Genişletmek için tıkla ... ALLAH SANA NE DIYIM EMI DELIII YAAA :d
geveze' Alıntı: melodimmm bebek için sanırım ama ben onu okurken aklım 20 dk sonrasına gider kızz Genişletmek için tıkla ... ALLAH SANA NE DIYIM EMI DELIII YAAA :d
burçemm Hamiş Melek 13 Mayıs 2011 #12.358 melodi_cn' Alıntı: kız oku ne olcak bısı olmaz 5 ser dakıka ara ver oku 😀 Genişletmek için tıkla ... bizz bunu 10 dk yapsakk saka maka bi yana mesela ben sabahh okusammmm akşamm da ilişkiye girsemm öle olurmuuu
melodi_cn' Alıntı: kız oku ne olcak bısı olmaz 5 ser dakıka ara ver oku 😀 Genişletmek için tıkla ... bizz bunu 10 dk yapsakk saka maka bi yana mesela ben sabahh okusammmm akşamm da ilişkiye girsemm öle olurmuuu
melodi_cn Daimi Üye Üye 13 Mayıs 2011 #12.359 burçemm' Alıntı: kızlarr ben artıkkkk ada çayını içmeyi bıraktımmm Genişletmek için tıkla ... nıye ıcıyordun kı
burçemm' Alıntı: kızlarr ben artıkkkk ada çayını içmeyi bıraktımmm Genişletmek için tıkla ... nıye ıcıyordun kı
melodi_cn Daimi Üye Üye 13 Mayıs 2011 #12.360 burçemm' Alıntı: bizz bunu 10 dk yapsakk saka maka bi yana mesela ben sabahh okusammmm akşamm da ilişkiye girsemm öle olurmuuu Genişletmek için tıkla ... olur ama 3 ay boyunca oku yanı
burçemm' Alıntı: bizz bunu 10 dk yapsakk saka maka bi yana mesela ben sabahh okusammmm akşamm da ilişkiye girsemm öle olurmuuu Genişletmek için tıkla ... olur ama 3 ay boyunca oku yanı