Yeni yilda bebek sahibi olmak isteyenler

Haziran 13, topla tabii kendini. İŞte her ay %15 ile 25 arası ihtimalimiz, napalım, keşke elimizde olsa ama değil ki. Eşlerimiz sağolsunlar e biz anne olcaz onlar da baba🙂 Mart ayında yeni çalışmalara başlıcaz artık hep beraber, yeni ümitlerle🙂

benim de çok canım sıkıldı dün, reglin ilk günleri kabus gibi gelmeye başladı bana 🙁 neyse ki bugün toparladım kendimi biraz, eşimin de desteği ile..

Ay hayal ettim de sitedeki herkes hamile, ay süper ne güzel bir hayal şekerim ya🙂

canım topluyorum kendimi de bi yandan da içim içimi yiyor vakıt geçiyor, benım yasım olmuş 35, cocugum da yok hiç. Ya olmazsa, ya annelik duygusunu tadamazsam diye korkuyorum. Çok karışık duygular içindeyim 🙁

Şekerim ben de 33 yaşımdayım hem de ilk bebeğim olcak. Ama ben bu bebekten iki üç yıl sonra ikincisi için de uğraşçam nasipse. 35 de 20 yaşındaki gibi kolay olmuyor ama oluyor. Başka yollar bence de denersin. Ben de çok geç kalmayayım diye serophene kullanıyorum. 3 kez denicem olmuyorsa aşılama. Biz de de sıkıntı yok. 5 kez denedik ama 7-8 aydır da kafa yoruyoruz. Anca hazır oldum ben bebeğe, hamilelik fikrine. Hayırlısı hepimiz için. Her şerde bir hayır olduğuna inananlardanın ben. Aksi takdirde çekilmez bu iş. Buraya yazıyorum hepimiz tek tek hamilelik kısmına eklenicez. 🙂 hiç üzme sen kendini şekerim, her zaman yanındayız.

İtiraf ediyorum benim de aklıma geliyor, ya 3 yıl sonra hala buraya yazmaya devam edersem, ya olmazsa, ya anne diyen bir bebeğe sahip olamazsam. Napalım bu da bir ihtimal, kimi için de tercih. Allah hayırlısını nasip etsin. Bana da kalsa hemen olsun çok isterim olmama ihtimaline alışmak da zaman aldı, ben de çok korkuyorum. Üstelik benimle deli gibi yarışan eltim karnını dike dike yanımda dolaşıp bebekten bahsedince, kendimi kötü hissediyorum kocama benzeyen bir bebek istiyorum, sevdiğim adamı görmek istiyorum onda. Sİnirlenip ağlayıp öfkeleniyorum arada. Ama faydası yok ki. Güzel düşünmek lazım güzel...

sağolasın canımıniçi. Bazen gelıyorlar işte 🙁 doktorun dedıgını yapıcaz artık bıkac ay daha deneyıp tekrar doktor yolunu tutacagız.İnşallahhhh gerek kalmaz Allahım. İnşallah hayırlısı ile bizler de yaşarız o duyguyu

Selamlar🙂🙂🙂

merhaba canım arkadaşlarım beni unuttunuz mu yoksa🙂 ben unutmadım bi koşu gidip canım arkadaşlarımın kadınlar gününü kutlayayım dedim🙂
DÜNYA KADINLAR GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN....canlarım benim yeni gelen arkadaşlara hoşgeldiniz diyorum...kırmızılarla karşılaşan arkadaşlarıma bunda da vardır bir hayır diyorum🙂
hepinizi sevgiyle öpüyorum kendinize iyi bakın canım arkadaşlarım benim🙂

unutur muyuz hiç canım 🙂 biz de seni kocaman öpüyoruz🙂