Yeni yilda bebek sahibi olmak isteyenler

ALLAHIM inş 5. sıraya hamiş olarak eklenebilirm yaa buugünde rüyamda tombiş bi erk çocuk gördm emziriyodum onu inş gerçek olur rüyam bebek hasretiyle yanıyorum resmen benim duam hep sizlerle kızlar sizde bana dua edn nolur

of canım offfffff.vallahi ne diyeyim.canım sıkıldı ama ne yapayım.Hayırlısı ne yapalım.inş nisan ayında hayırlı haberleri alırız canım.

ALLAHIM inş 5. sıraya hamiş olarak eklenebilirm yaa buugünde rüyamda tombiş bi erk çocuk gördm emziriyodum onu inş gerçek olur rüyam bebek hasretiyle yanıyorum resmen benim duam hep sizlerle kızlar sizde bana dua edn nolur
inş canım sen de bebeğine kavuşursun Allah gönlüne göre versin..
Tunacım teşekkür ederim desteğin için.allah hayırlısını versin.önümüzdeki ay inş.
canım benim yaa ne demek burda hepimiz aile gibiyiz, beraber sevinip beraber üzülüyoruz, şu listenin temizlenip hepimizin 27' ye kadar hamiş diye dizelenmesini öyle çok istiyorum ki🙂)

merhaba bizim topişin güzel ve ii yürekli bayanları😀 önceliklen😀 hepinizin KADINLAR GÜNÜ KUTLU OLSUN hepinizi bol bol öpüp kucaklıyorumm. buarada adet olan kıslar😀 üsülmeyin olucak ben biliyorum aramızdan hamiş olmadan ayrılmak yok valla hamişş olupta bizide bırakmak yok haberiniz olsun . takmayın kafanıza adet olmasaydınız iidi ama inş nisanda hamiş olma ümitlerimiz daha çok . hem üzülmeyin ya bahar geldi dedik ama mart bu kazma kürek yaktırıyo valla bi kar yağıyo bi güneş açıyo martı bahardan saymayalım nisan diyelim baharda daha çok hamiş kalma ihtimali yüksek çünkü insanlar gevşiyolar sizde gevşeyin birraaz olucak nasıl olsa kahrolası kırmızılar olsalarda sorun olmasalarda olmayınca hamiş zannediyoz bi bakıyoz meğer hamiş değil gecikmiş 😀 oda kötü valla zamanında gelmeside ii kıslar öle düşünün ayyyyy uzun oldu yine.... aramıza yeni katılanlarda hoşgeldinizzzzzzzzzz😀 😀 😀

Yaş 35 olunca insan olmayacak mı acaba diye düşünüyor 🙁 Gerçi doktor bi sure daha deneyın hazırana kadar olmaz ise o zaman başka çare dusunuruz dedi ama ne bıleyım. Amannnn bu ne zor işmiş ya🙁((

Geri