Yeni yilda bebek sahibi olmak isteyenler

Kızlar selam;
Kadınlar gününüzü kutlarım.Ben bugüne hiç iyi uyanmadım.Maalesef sabah regli olmuştum.Tabiki yine canım sıkkın.Neyse listeye 8 nisan olarak ekleyebilirsiniz.
Öptüm hepinizi.

Kızlar selam;
Kadınlar gününüzü kutlarım.Ben bugüne hiç iyi uyanmadım.Maalesef sabah regli olmuştum.Tabiki yine canım sıkkın.Neyse listeye 8 nisan olarak ekleyebilirsiniz.
Öptüm hepinizi.
selam canım üzülme inşallah birdakı ay gelir bebişin bu belirtıler olduruyor insanı
adam gıbı kutlayım KADINLAR GUNUNUZ KUTLU OLSUN BAYANLAR........

slm bayanlar herkezin kadınlar günü kutlu olsun inşallah seye kadınlar gününde hepimizin bebişleri ile beraber kutlarız kadınlar günümüzü
🙂))
kızlar sizınde kadınlar gununuz kutlu olsun bol bol bebiş gelsin

kızlam benim sade mide bulantım var bazende kasımda batma acaba busefar oldum yoksa pisgolejıkmı adetten once belirti olurmu acaba yok sa ben midemi üşüttüm

Arkadaşlar öncelikle hepinizin kadınlar gününü kutluyorum umarım bebek isteyen tüm kadınlar bu yıl sevinirler🙂

[QUOTE=koza;663540]Benim daha bebişim yok ama, maşallah seninki kocaman olmuş. Gözlerde annesinin gözleri, hem bebişin hem kendin pek güzelmişsin valla. Hadi bakalım en güzel yumurtalar en güzel spermler yeni bebiş için. Hadi inşallah tez zamanda gelir beklenen yaramaz. Ben niyeti bozdum ikiz yapacam😀 Böylece açığı kapatacam, çocuk sayfasını da kapatçam🙂 Yeniden başladık yumurta uyarıcılara, hep diyoruz yaaaa; Yeni ay yeni ümitler.. Heyecanlı bekleyişler, pek keyifli😀[/QUOTE]

canım ya inş Allahım sana da en kısa zamanda bebek verir, hem de ikiz🙂 güzel düşüncelerin için de ayrıca tşk ederim🙂

biz yaş konusunda şanslıyız haklısın ama 2.5 sene uğraşıp da olmayınca bir de çevreden baskılar olunca psikoloji falan kalmıyo insanda..bir de çok istiyosan tabi...ilk başlarda yani 2 sene çok da takmadım illaki olucak die ama korunmadım da ama artık tam anlamıyla bi aile olmak istiyorum...her ay aynı şeyi yaşamaktan da bıktım bi süre sonra sırf bu konu yüzünden ewliliği yaşayamaz oluyosun aklının bi köşesnde hep bu oluyo zor bi durum yanii...allah sabr versin eşlerimize de bizede.....
hakısın canım ama çevreni çok takma bunu yaşayan bilir, inş kısa zamanda bebeğin gelir de güzel bir aile olursunuz..

kızlam benim sade mide bulantım var bazende kasımda batma acaba busefar oldum yoksa pisgolejıkmı adetten once belirti olurmu acaba yok sa ben midemi üşüttüm
ay hadi canım az kaldı adetine, sen yine de dikkat et kendine, inş güzel haberler verirsin🙂

Kızlar selam;
Öptüm hepinizi.

canım arkadasım al bende de o kadar bende dun regl oldum. ikimizden de iyi haber çıkmadı maalesef 🙁
canlarım ya üzülmeyin inş bu yıl bize uğurlu gelir, inş önümüzdeki aya bebeklerinize kavuşursunuz...

Son düzenleme:
mrb melekler bu gününüz dünden güzel geçsin, mart ayı geldi çattı hadi bakalım bu bizim ayımız olur inş, yakında herkesin hamiş lik haberlerini duymak dileğiyle🙂

🙂:nazar:🙂:nazar:🙂 H A M İ Ş L E R İ M İ Z 🙂:nazar:🙂:nazar:🙂

1.salkım.......................şubat
2.sheker_shey...............şubat
3.tuvanna....................şubat
4.AuSSie-AnGel...........şubat
5.merakla bekliyoruz bakalım bu numaranın sahibi kim? 🙂

beklenmeyen adet tarihlerimiz🙂🙂🙂
gelin artık bebişlerimiz gel gel gel...🙂
:salıncak:
1.pnr79.............................19-20 şubat ???
2.denfi..........................28 şubat ???

3.pirenses......................12 mart
4.geweze.........................13 mart
5.aymelek.......................17 mart tekrar aramıza hoşgeldin..🙂
6.esinerkan...................belirsiz belki de hiç..
7.mawişimbebekistiyor.....18 mart
8.tunaa........................23 mart
9.mavikedi....................24 mart
10.beklenenbebiş............25 mart

11.denizzzz......................25-26 mart
12.lalezar.........................25-30 mart
13.çölmeleği....................26-31 mart
14.elçin&su......................27 mart
15.melodi_cn.....................28 mart
16.koza.............................28 mart
17.kraliçearı.....................29 mart
18.gülparem.....................4 nisan
19.xseax...........................5 nisan
20.best_dream..................8 nisan
21.haziran 13....................

2 arkadaşımızı da unutmadık ne zaman isterlerse listeye tekrar ekleriz onlar da lütfen umutlarını kaybetmesin:
bembeyaz.....................
elif_ecrin......................

adet tarihini listede görmek isteyen arkadaşlar yazsınlar seve seve ekleriz...

Son düzenleme:
Geri