kızlar ben gece uyuyamadğm uykumu tamamladm
🙂🙂baktm bizim hamiş adaylarmz artmş maaşallah maaşallah hemen hamişlğimden aklma gelenleri paylaşaym istedm meleklerimle..Canlarm hamileyken sbah uyanır uyanmaz mide kazıntısı yaşadm ben.Böle sanki akşamdan falan bişe yememiş gibiydim
🙂öle kazınırdı valla.Alt karnm şişti böle ne gaz,ne başka bişe ama şişti işte.hmmm snra sabah uyandğmda ağzmda acaip bi tat oluşurdu sanki demir ya da metal bişe yalamşsn gibi oluyodu..Tansiyon düşmeleri,baş dönmeleri,hiç uyumamşm gibi gndüz uyumaları,azıcık iş yapsam yorgunluk ve cnm aşırı turşu istiyodu her dk yiyesim geliyodu.Ekşi istiyodum falan.Çaydan midem bulanmştı o dur budur çay pek içemem bi kere soğudum kendinden
.Bulantı pek yaşamadım ben gerçi 9.hafta bebeğim öldü ama o haftaya kadar da olsa hiç yaşamadm
🙂 yumurtlama zamanlarndan snra hatta adetime 10 gün kala bi sancı girerdi bana sanki adetim ve adet olucam gibi.Aynı zamanda bacağım ve belim ağrırdı bu sancyla.Bu sancıları yaşadm bazen tatlı tatlı geliyodu bazen can acıtıyodu zaten ağrıyan yer uterus.Yani hamileyken de uterus gerilir ve ağrır gebe iken de kasılıyo ve ağrıyo..Akıntılarm arttı böle ne beyaz ne sarı bi şekilde..Yumurtlamadan snra 2 gün boyunca kasıkta batmalar yaşadm sol kasığmda batma oldu bnm..Yani aklma gelenler bunlar.Bnm göğüslerim şişmedi pek fazla,6.haftada falan sanıırm şişti..Bu kadar canlarm umarım işe yarar kavuşursnz meleklerinize..Eğer bebğim olsaydı şuan 15.haftamz bitmiş 16.haftaya girmiş olucaktk ama hakkmzda hayırlısı.Kıs karnm büyüycekti he bayaaaa
.Neyse yenisi için dua ediyorum RABBİM bi daha böle acı yaşatmaasn diye..Sizlerede bana da en hayıurlı bi şekilde nasip etsn kurban oldğm ALLAHIM.