Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ama öyle gelişi güzl kullanılmaz ki canım hormon sonuçta ve yan etkileri var, mesela çok baş dönmesi yapar, uyku hali yapar, iştah açar yani dr. un vermeden içme canım öyle kendiliğinden.. 🙂
hayır ..illaki hormon sorunu olanlara verilmiyor ..benim hiçbir sorunum yok ama tedavi görüyorum bebek rahme ii tutunsun diye veriyor doktor ...gebeliği kolaylaştırıcı etkisi de varmış rahmi gebeliğe hazırlıyormuş ...
hayır ..illaki hormon sorunu olanlara verilmiyor ..benim hiçbir sorunum yok ama tedavi görüyorum bebek rahme ii tutunsun diye veriyor doktor ...gebeliği kolaylaştırıcı etkisi de varmış rahmi gebeliğe hazırlıyormuş ...
ya sana bi soru daha sorucam bu çatlatma iğnesini kimler neden vurduruyor.hep aklıma geliyorda burda birileri yazarken bi türlü sormak nasip olmadı.şimdi laı gelmişken sana sorayım ddim
Evet klomen yumurtlamayı tetikliyor, progestan bebeğin tutunmasını sağlıyor, yani kısırlık tedavisinin başlangıç aşamalarıdır bu ilaçlar.. birde düşük tehlikesinde de kullanılır iğneleri vardır, ama dediğim gibi dr tavsiyesiz kullanılmaz ..
ya sana bi soru daha sorucam bu çatlatma iğnesini kimler neden vurduruyor.hep aklıma geliyorda burda birileri yazarken bi türlü sormak nasip olmadı.şimdi laı gelmişken sana sorayım ddim
hayır şöyle ..1 yıldır korunmuyorsan eşinde ve sende sorun yoksa doktor ymurta tedavisine başlıyor ..kimi doktorlar sadece klomen veriyor ..kimisi hem klomen verip hem çatlatma iğnesi veriyorlar ..sadece klomen kullanmanın sakıncası çatlamayan yumurtaların kiste dönüşme ihitmali ..kiste dönüşmesin diye yumurtaları çatlatmak için iğne veriliyor ...normalde her ay bir kadın bir tane yumurta üretir ...klomen yumurtaya baskı yaparak bu yumurtaların sayısını arttırıyor ..ne kadar çok yumurta o kadar çok şans demek .bir tane yumurtayı döllemeyi tutturmak mı kolay 3 taneyimi ...ben günde bi tane klomen kullandım 3 yumurtam oldu ..günde 2 kullansam muhtemelen 5-6 tane olurdu ..bu da şansın daha çok artması demek ..ama tabi çoğul gebelik riski de oluyor ..tek yumurta yerine birden fazlası döllenirse çoğul gebelik oluşabiliyor ..