Yeni yilda bebek sahibi olmak isteyenler

slm hanımlar vallahi buraya gelipte konuşmayı özlüyorum ama inannın mide bulantısı ve baş dönmeleri beni çok etkiliyo hiç keyfim yok şu son zmanlarda 5 tane iğne vuruldum durumum ağırlaşınca şimdi şükür iiyim İnşş hep böyle gider vallahi melekler bizlle olsunlarda herşeye razıyım .... buarada bizde 12. haftamıza giriyoruz hayırlısı ile büyüyoruz sağlıcakla ikili testimizi yaptırdık bakalım sonuçları daha almadık ama inşş hayırlısı olur ve meleğimin sağlığıda iyidir inşş... hamişler ve bebek bekleyen anne adayları isim olarak yazmıyorum siz kendinizi biliyorsunuz çok öpüyorum hepiniziii muckkksss.... sağlıcakla kalın aeo

cnm benim çook geçmiş olsun şimdi daha iyisindir umarım test sonuçların iyi çıkar inşallah cnmmm bebiş baya büyümüştür dimi maşşallah allah nazarlardan korusun ikinizide bu arada bişi dicem esincim benim ultrasona göre 11 haftama girmiş oluorum ama adet tarihime göre 10.haftamdayım ssen hangisine göre hasapladın cnmmm bildiğim kadarıyla bizim aramızda 5 gün var ama ben 10.haftamdayım yoksa ultrasondamu doğru 🙂)

Geri