şu 20 mayıs gelse de ona göre davransam ...zaten teraflu çok tehlikeliymiş doktorlar içmeyin diyor ...limon yiyorum ben de akşama da vicks süreceğim boğazıma geçer inş. sadece vermidon içiyorum o da migrenim çok şiddetli olursa
bende migren var mecburen migren krizi başlayınca vermidon içmezsem geçmiyor ....ama öyle zırt pırt kullanmıyorum ...meyve yiyorum ..gidip uyusam ii olacak ama nerde...
ben de çıkacağını bilsem yapacağım da test 🙂)) hatta kan testi bile yaptırasım var da progestandan dolayı pozitif çıkabiliyormuş ..o yüzden adetten önce aptırmayın diyorlar
bende migren var mecburen migren krizi başlayınca vermidon içmezsem geçmiyor ....ama öyle zırt pırt kullanmıyorum ...meyve yiyorum ..gidip uyusam ii olacak ama nerde...
ben de çıkacağını bilsem yapacağım da test 🙂)) hatta kan testi bile yaptırasım var da progestandan dolayı pozitif çıkabiliyormuş ..o yüzden adetten önce aptırmayın diyorlar
Hıhııı evet progestan zaten hormon ilacı oludğu ve hormonu artırdığı için pozitif çıkartma ihtimali var tabikide, daha çok var seninde canım benim gibi bende 22 gibi bekliyorum bakalım, inşallahhhhhhhhhhhh gelmezde, haaaa bu sabah benim biraz midem bulandı 😕