Yeni yilda bebek sahibi olmak isteyenler

ben biraz uyusam iii olucak.Bütün günüm tatsz geçicek böle giderse..Ben uykumu alamdğmda ve çok uyudğmda günüm bi acaip geçer.Meloşum bu arada orjim dedidğini yaptı yanılttı kıs bizi.Baksanaa gelmedi karakız hahaha hahaha

evet cnm gelmedı hayırlısı yaa uyu bıtanem sen hadı uykuyu al opuyom senı

evet cnm gelmedı hayırlısı yaa uyu bıtanem sen hadı uykuyu al opuyom senı

Tamm kuzum ben uyuyam biraz.Kıs sende gitsene kocişin yanına mis gibi uyusana delii.Adam yannda gitmio yanına bak hele.Bnmki burda olsa onu da uyuturum kendmle hahaha hahaha öptm cnm.Bana yeni havadisleri verirsn emi.Bugün ben çok giremem eşim 5 gibi gelir inşallah snra yemek falan derken eşimle olurum yani.Bide dışarı çıkabilirz arkadaşları ile.Neysem öptm :kiss:

kızlar ya bişey daha dicem 1 hafta önce adet olcakmışım gibi kehverengi akıntıdan oldu gibi 2 gün falan sürdü sonra geçti
ay canım inşallah hamişsindir hadi hayırlısıııı
oyyy uyuyom ben heeee gözüm gitti🙂🙂 3 idi yattğmda saat 9'a geliyodu kalktm.Kocişim bilg.ları saklar falan snra bu hatun sabahlıyo pc başnda napıyo der falan dye hahaha hahaha şaka bi yana da adam o saate kaldğımı görse ne der acaba ..Şahsen ben onu o saate kadar pc başnda görsem :sinir: :sinir:
müstehak canım size.eşin yakında kıskanacak benden çok ilgileniyorsun pc ile diyecek hahaha

Geri