Yeni yilda bebek sahibi olmak isteyenler

sende he benım gıbısın bende cok kızıyorum cok oturuyor bazen

Kıs bnmki oturuyo oturuyo da dersini çalışıyo çocuk hahaha hahaha.Sunum falan hazırlıyo öğrencilerine ders hazırlıyo.Ama bn yne de özlüyom kocamı.ALLAHTAN böle bnm gibi durmuyo pc başnda hahaha.Ben ondan dah fazla uğraşıyom bilg.la🙂🙂

bakalım hayırlısı arkadaşım
afiyet olsun görüşürüz
Yağmur yaaa valla o leke implantasyon lekesi olabiler bacım valla ben şimdi daha bi meraklandm heeee

yok anam bıraz surundu falan uykum tatlı geldı keske yapaydım hahaha sımdıde kalkmaz

Afiyet bal şeker olsun şifa olsun inşallah laloşummm :kiss:

Bnm aşkmda geldi saabah 9:30 gbi snra kahvaltı yaptı derse gitti.🙁🙁🙁 oyyy özlemiştm halbuki kocamı..Melooooşumm adam gelnce dersine çalştn mı bacım hahaha hahaha

bakalım hayırlısı arkadaşım
afiyet olsun görüşürüz

kızzz olmadı 🙂
seker once artımıydı yoksa alıntıyamı tıklayacagız ben halen uyanamadım galıba

kızzz olmadı 🙂

Ne olmadı ks?? çokluyu mu yapamadn gene 🙂🙂 hahaha ilahi hemşom yaa

yok anam bıraz surundu falan uykum tatlı geldı keske yapaydım hahaha sımdıde kalkmaz

Sen adama gece kalkma,şimdi kalkmasını bekle.Kalkmaz tabi yazık o saate kadar çalştı yazık acık o naz yapsn.Şimdi de onun uykusu tatlı.Sennki can da onun patlıcan mı hahaha hahaha.Kocaya hayır denmez daş olun daş hahaha hahaha

seker once artımıydı yoksa alıntıyamı tıklayacagız ben halen uyanamadım galıba

kıs demin yaptn ya ne çabuk unuttun balığım bnm hahaha.İlk önce artıya tıklıyon bacım,kaç tane alıntı yapıcaksan o kadar tıklıyosn.En son alıntı yaptığn yerden alıntı ile cevaplaya tıkla ve en başa getir kutucuğu.Aralarını aç ve cevaplarını yaz.Bacım anlmazsan gene sor hahaha

Ne olmadı ks?? çokluyu mu yapamadn gene 🙂🙂 hahaha ilahi hemşom yaa

Sen adama gece kalkma,şimdi kalkmasını bekle.Kalkmaz tabi yazık o saate kadar çalştı yazık acık o naz yapsn.Şimdi de onun uykusu tatlı.Sennki can da onun patlıcan mı hahaha hahaha.Kocaya hayır denmez daş olun daş hahaha hahaha
kız ne edım acım dedın hazırladım bısıler o yıyene kadar oooo melek uctu

ben biraz uyusam iii olucak.Bütün günüm tatsz geçicek böle giderse..Ben uykumu alamdğmda ve çok uyudğmda günüm bi acaip geçer.Meloşum bu arada orjim dedidğini yaptı yanılttı kıs bizi.Baksanaa gelmedi karakız hahaha hahaha

Geri