Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
masummm demekk ne kadar masummbu bi taktikmi?işe ne kadar yarar?sonuç ne olur genelde?bunlar bi çelişkimi?asıl amacın ne?hadi bakalımmm burçemmmmm cevapla tatlımm
kızlar bizim bu gidşle uyucağmz falan yok anacm.Tmm uyuyalm diyos ayrılamıyoz bi yere.Zaten bnm hemşomda daldı hürreme bizi unuttu hiç bakmıyo.Valla ben çıkıyım artkın yarn görüşürük.hepinizi seviyorum çoooook koccaman.gocuman gocuman da öptm epiciğinizi .Burçem inşallah gelmez kırmızılar cnm yaw..Hadi kaçtm ben bayılıcam yoksam koltuğun üstünde.
masummm demekk ne kadar masummbu bi taktikmi?işe ne kadar yarar?sonuç ne olur genelde?bunlar bi çelişkimi?asıl amacın ne?hadi bakalımmm burçemmmmm cevapla tatlımm
çok çokkk masummmmm olabilirde olmayabilirde bu bi taktikte olabilir taktik olmayabilirdee bu gece aslında bişey olabilirde olmayabilirde aslındas kırmızımm bugünn gidebilirde gitmeyebilirdeee bakalımm herşeyy koçisinn yanına gidince belli olacakkkkk
burçemim bak o kadar uykum gelmiş ki gidicek yazısını gelicek diye okuyom heeeeeeee.Kıskandır sen bizi kskandır git hadi bakem ikinzde gidin sarıln biz üşüyelim böle yalnz yalnz ayyy yazamıyom artık valla mürekkebim bitti
kızlar bizim bu gidşle uyucağmz falan yok anacm.Tmm uyuyalm diyos ayrılamıyoz bi yere.Zaten bnm hemşomda daldı hürreme bizi unuttu hiç bakmıyo.Valla ben çıkıyım artkın yarn görüşürük.hepinizi seviyorum çoooook koccaman.gocuman gocuman da öptm epiciğinizi .Burçem inşallah gelmez kırmızılar cnm yaw..Hadi kaçtm ben bayılıcam yoksam koltuğun üstünde.