burçemm Hamiş Melek 12 Mayıs 2011 #11.861 kızlarr benn çıkıyorummm kendinize çokk ii bakınnnnn öpüyormmm sizlerrrrrriiiiiiiiiiiiiii
geveze Daimi Üye Üye 12 Mayıs 2011 #11.862 kız benimde 8 gün sonra 1 sene olcakk evlenelii 🙂nere burçem iiigeceler tatlımm bende çıkçamm.
geveze Daimi Üye Üye 12 Mayıs 2011 #11.863 oo hürremde doğur doğur bitiremedi haticede hamilee anam asıl taktik onlardaa
S sheker_shey Daimi Üye Üye 12 Mayıs 2011 #11.864 haydin hepimiz uyuyalm o zaman.Şaka bi yana sabahı ettk yata yata da akşamı edeeriz artıkın .
geveze Daimi Üye Üye 12 Mayıs 2011 #11.865 kızlar bende öptüm sizi kocamn kocamann🙂yarın halılarımı almaya gelcekler kalkamıycamm yoksa
burçemm Hamiş Melek 12 Mayıs 2011 #11.866 geveze' Alıntı: kız benimde 8 gün sonra 1 sene olcakk evlenelii 🙂nere burçem iiigeceler tatlımm bende çıkçamm. Genişletmek için tıkla ... uykumm geldiii böle konuştunuz beni sevke getirdiniz gideyimde kocişime sarılayımmmmm🙂
geveze' Alıntı: kız benimde 8 gün sonra 1 sene olcakk evlenelii 🙂nere burçem iiigeceler tatlımm bende çıkçamm. Genişletmek için tıkla ... uykumm geldiii böle konuştunuz beni sevke getirdiniz gideyimde kocişime sarılayımmmmm🙂
S sheker_shey Daimi Üye Üye 12 Mayıs 2011 #11.867 canlarmmmm hadi yatalm kıs valla uykusuzlk bitirdi beni🙂🙂yarn görüşürük artıkın seviyorum sizi.Ama maaşallah gevezemin hiç uykusu yok gibi heee HAha
canlarmmmm hadi yatalm kıs valla uykusuzlk bitirdi beni🙂🙂yarn görüşürük artıkın seviyorum sizi.Ama maaşallah gevezemin hiç uykusu yok gibi heee HAha
geveze Daimi Üye Üye 12 Mayıs 2011 #11.868 aynen shekerimm yaa anam her yanım ağrıyo uyuyayımda geçsinn
S sheker_shey Daimi Üye Üye 12 Mayıs 2011 #11.869 burçemm' Alıntı: uykumm geldiii böle konuştunuz beni sevke getirdiniz gideyimde kocişime sarılayımmmmm🙂 Genişletmek için tıkla ... kız geveze burçemi de yoldn çıkarttn eyvah onu da kaybettk kaç melodim kaç hemşom biz kaçalm kurtaralm kendimizi
burçemm' Alıntı: uykumm geldiii böle konuştunuz beni sevke getirdiniz gideyimde kocişime sarılayımmmmm🙂 Genişletmek için tıkla ... kız geveze burçemi de yoldn çıkarttn eyvah onu da kaybettk kaç melodim kaç hemşom biz kaçalm kurtaralm kendimizi
geveze Daimi Üye Üye 12 Mayıs 2011 #11.870 burçemmm hıııııı seni yaramaz senii senii yere bakan yürek yakan senii bakk bakkk sapıklar dökülüyo bir birr
burçemmm hıııııı seni yaramaz senii senii yere bakan yürek yakan senii bakk bakkk sapıklar dökülüyo bir birr