burçemm Hamiş Melek 12 Mayıs 2011 #11.841 geveze' Alıntı: offffff olcak şimdi bi kase yokkk yokkk koca bi tabakkk kız burçem yarın sendeyizzz kısır yemeye gelcezz Genişletmek için tıkla ... keşke gelebilseydinizzz kısırr sizee fede olsunnn ayy ne güselll kaynatırdıkkkk🙂
geveze' Alıntı: offffff olcak şimdi bi kase yokkk yokkk koca bi tabakkk kız burçem yarın sendeyizzz kısır yemeye gelcezz Genişletmek için tıkla ... keşke gelebilseydinizzz kısırr sizee fede olsunnn ayy ne güselll kaynatırdıkkkk🙂
geveze Daimi Üye Üye 12 Mayıs 2011 #11.843 uyku bahaneee içine kurt düştüü hatununn koçişinii arıycakkk ayyy burçemimm valla ne güzel olurduu ya anam hepimizde ayrıı ayrı yerlerde🙁
uyku bahaneee içine kurt düştüü hatununn koçişinii arıycakkk ayyy burçemimm valla ne güzel olurduu ya anam hepimizde ayrıı ayrı yerlerde🙁
S sheker_shey Daimi Üye Üye 12 Mayıs 2011 #11.844 geveze' Alıntı: ama kocişinee herkez öyledirr canımm saklamayın hadi hadiii hele senn shekımm hele sennn Genişletmek için tıkla ... ayyy hoşsun valla🙂kıs sen öğretiyodun bana nasıl adamı çığrından çıakrtıcağımı hahah.Bn senn öğrencinm bacım kıs ben bilmem o yöntemleri.Bnm başka yöntemlrm var.Eeee her yiğidin bi yoğurt yyişi varıdr dimi .Ama bacm tamm da sn hrgün yumurtlama bahanesiyle atlıyon adamn üstüne hahah.Biz 1 kere yumurtluyoz sen maaşallah heer hafta .Ondn diyos biz.
geveze' Alıntı: ama kocişinee herkez öyledirr canımm saklamayın hadi hadiii hele senn shekımm hele sennn Genişletmek için tıkla ... ayyy hoşsun valla🙂kıs sen öğretiyodun bana nasıl adamı çığrından çıakrtıcağımı hahah.Bn senn öğrencinm bacım kıs ben bilmem o yöntemleri.Bnm başka yöntemlrm var.Eeee her yiğidin bi yoğurt yyişi varıdr dimi .Ama bacm tamm da sn hrgün yumurtlama bahanesiyle atlıyon adamn üstüne hahah.Biz 1 kere yumurtluyoz sen maaşallah heer hafta .Ondn diyos biz.
melodi_cn Daimi Üye Üye 12 Mayıs 2011 #11.846 valla bugun kaynnana ıstedı ona yaptım onlarda kavuruyor soganı ben sevmıom oda beım yaptıgımı sevıyor
valla bugun kaynnana ıstedı ona yaptım onlarda kavuruyor soganı ben sevmıom oda beım yaptıgımı sevıyor
geveze Daimi Üye Üye 12 Mayıs 2011 #11.849 shekerimmm özelden yöntemlerini at bana arada değişik olsunn sunummmbak ben sana söledim sende bana hadii dadlummm ama nabayımm yumurta buuu ne zaman çatlıycağı bellimi oluyo ilahiibenim tek derdimm o yanii
shekerimmm özelden yöntemlerini at bana arada değişik olsunn sunummmbak ben sana söledim sende bana hadii dadlummm ama nabayımm yumurta buuu ne zaman çatlıycağı bellimi oluyo ilahiibenim tek derdimm o yanii