Yeni yilda bebek sahibi olmak isteyenler

hee ya bu ne elaleminn hatunlarını muayene ediyohahaha nöbette bi yere kadar bak bu kadıncağız yalnızzhahahasonra bana sarıyoo sapık diyeeehahahahahaha

benimm görümcemdeee soğanla salçayıı kavurduuuu sonraaa bulgurunn içine koyduu sonra yeşilliklerinii koyduuu ama öle pilavv gbb oluyoo kızlarrr bende öncee bulguru ıslatırimm islattiktann sonra salçayla kariştiririmm bulguru olmazsa olmazıı baharat ta koyarımmmm sebzede doğrarımm ve sebzeninn içine çokk küçükk bi kuru soğann ve küçük bi dişş sarımsakk rendelerimm
balım burda da öle yapıyolar.Soğanla salçayı kavurdukları için öle bi tat oluyo.Biz kavurmayz soğanı çiğden koyarz dadından yinmez vallaha hahaha

hee ya bu ne elaleminn hatunlarını muayene ediyohahaha nöbette bi yere kadar bak bu kadıncağız yalnızzhahahasonra bana sarıyoo sapık diyeeehahahahahaha

dur kıs aklma kötü şyler getirme elalemn kadınlarını muayene ediyo falan dye hahaha herifn günahını alıcam snra hahaha.hahaha.ya hamd olsun şaka bi yana güvenirim kocama.Kızlar ben yanlş mı sölüyom kıs burçem hemşom siz söleyin?? bu kadnn içinde yok mu sapıklık hahaha hahaha Snn bütün sapıklğn kocişine yaa bize sarkmadın yani deli kıs hahaha hahaha.

dur kıs aklma kötü şyler getirme elalemn kadınlarını muayene ediyo falan dye hahaha herifn günahını alıcam snra hahaha.hahaha.ya hamd olsun şaka bi yana güvenirim kocama.Kızlar ben yanlş mı sölüyom kıs burçem hemşom siz söleyin?? bu kadnn içinde yok mu sapıklık hahaha hahaha Snn bütün sapıklğn kocişine yaa bize sarkmadın yani deli kıs hahaha hahaha.

hahaha kudurukk kadınn kudurukkkk hahaha

Geri