Yeni yilda bebek sahibi olmak isteyenler

inşallah cnm korkma devam etmıyorsa korkmas sıkıtı yapma kenıdne kadar dınlen sen tmm hayırlısı sabah olsun doktorunda cok ıı seyler soyleyecek merak etme 🙂

kızzz gelmemm mii acık özleşirizz kocişimle buluşmamızzz dayanılmazz olur
sağooll dadluuummm bilgilerin içinnn.adres neydii gelemm barii
burçemiimm oldumu yaa canımm istedii ne olcakk benim bu iştahımm🙁ahh ahhh

tamam sağolun kızlar biraz içim rahatladı. shekerim çok hoşsun yaa🙂 aslında beni düşünmüşsün sağol. gevezem tşk canım yiyebilirsin yaa izin var🙂 ama çok yemeeee🙂)

o snn hoşluğun cnm bnmmm.Ya ben sana yazdm diye biliyodum ama yazmamaşm mğer akıntı konusunda
.İÇimden konuştum galiba.Ya da yazdğımı görmedim
.Dr bana akıntın kana dönşmedği sürece nbormal derdi cnm o yüzden merak etme kuzun ALLAHA emanet 🙂

anammmmm benn bugünn görümcemde kısırr yedimmm çookk değişikk yaptii kısırı normalde çookk severimm ama bugünküniii hiçç sevmedimm🙂sankimm bulgur pilavıı yemişş gb oldummm

inş canım allah size de nasip etsin. ayy ne güzel yazmışsın o günleri görürüz inş ya🙂

inşallah cnm korkma devam etmıyorsa korkmas sıkıtı yapma kenıdne kadar dınlen sen tmm hayırlısı sabah olsun doktorunda cok ıı seyler soyleyecek merak etme 🙂
şimdilik devamı gelmedi inş tatlım yaa hayırlısıyla görsem bebeğimi içim rahat edecek.

fıstıklar sağolun ben çıkıyım geç olmuş sütümü içip yatıyım🙂 randevum yarın 13.40 da gelnce haber veririm öptüm hepinizi iyigeceler...

kızlar yaaa dün ben böle sol kasık tarafnda gaz sancısı bi sancyla kıvrandm heee.Çok ağrıyodu böle gaz sancısınıa benziyodu ama gaz sancıssı değildi:Yani bnmki muayene ettide şöle üstten
.Baktı gaz yok
.Anlamadm ne oldunu böle sol tarafmda acaip bi batma hissi ve sancı.Acep enfeksiyonmu var kıs bnde.Bi ara vardı idrar yolarnda ama ilaç tedavisi ile geçmişti