Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
cadı yaa cadııı seviyomm kocişimii napımmmmbenimm 28 günde bir tatlımm ya.sence ben o sıvıan niye 2 kere gördümm hangisinde yumurtladımm🙂şuan yumurtluyosam burda işim neyoksa banaı öyle geliiyo bu bi çelişkimicevapla cevapla bunlarıda cevaplaaa
hımm melodim inş normaldr ben de merak etmştim diğer hamişlerde oldu mu diye. çünkü tunada hiç böyle bşy olmadı bende doktora sarayım bi. aynen öyle gevezeciğim önce hamiş kalma telaşı sonra da ay aman bebeğime bşy olmasın diye düşünüyoruz. hepsini Allahım korusun sağlıkla kucağımıza alalım inş.
cadı yaa cadııı seviyomm kocişimii napımmmmbenimm 28 günde bir tatlımm ya.sence ben o sıvıan niye 2 kere gördümm hangisinde yumurtladımm🙂şuan yumurtluyosam burda işim neyoksa banaı öyle geliiyo bu bi çelişkimicevapla cevapla bunlarıda cevaplaaa
senden danışmanlık ücreti alıcam heeeeeeee .Anam valla bnm de bildiklerim bunlar.Yumurtanda biliyo snn sapık oldunu her gün yumurtluyo ki hemen kocişine git dye ..Biz nye normal 1 kere yumurtluyoz heeeeeeeeee .Tatlm şaka bi yana 14.gün civarı yumurtladn sen.Şimdi olan akıntı fizyolojik akıntı olabilir.Şeffaf kokusuz berrak bi akıntı.Ok sheker?? kıs sen bize gelsene anca cevaplarm senn bitmeyen sorularını .Nyese vazgeçtm sen kocişi bırakp gelmen şimdi