Yeni yilda bebek sahibi olmak isteyenler

eveeett geldik mayıs ayına🙂 ohhh gelsin hamişler🙂 maşallah maşallah nisan ayı bereketli çıktı🙂 bakalım bu ay kaç hamiş çıkacak? darısı tüm listeye...

🙂:nazar:🙂:nazar:🙂H A M İ Ş L E R İ M İ Z🙂:nazar:🙂:nazar:🙂

Aman nazar değmesin

1.salkım......................şubat hamişi :nazar:
2.tuvanna....................şubat hamişi :nazar:
3.aussie-angel...........şubat hamişi :nazar:
4.hazan_11...............şubat hamişi :nazar: son adet 7 şubat Antalya
5.esinerkan..........mart hamişi :nazar: son adet 1 mart Düzce 24 Okul öncesi öğrt.
6.burju.................mart hamişi :nazar:
7.sarı gelin.................mart hamişi :nazar: son adet 6 mart
8.sen-lin12121212.........mart hamişi :nazar:
9.çölmeleği..............mart hamişi :nazar: Mardin/Midyat 19
10.tunaa.......mart hamişi :nazar: son adet 20 mart Eskişehir 33 Resim öğrt. çok mutluyum🙂)))
11.mavişimbebekistiyor.......mart hamişi :nazar: İstanbul 41 Gayrımenkul danış.
12.tatu...............mart hamişi :nazar:
13.mavikedi..............nisan hamişi :nazar: son adet 1 nisan Edirne 28 İngilizce öğrt. Tebrikler🙂
14.geliyobebiş..........nisan hamişi :nazar: son adet 8 nisanTebrikler🙂

15.merakla bekliyoruz bakalım bu numaranın sahibi kim? 🙂

beklenmeyen adet tarihlerimiz🙂🙂🙂
gelin artık bebişlerimiz gel gel gel...🙂
:salıncak:
-fatma mutlu.............6 mayıs ??? Elazığ 21 15 no hamiş adayı🙂

-şimall...............6-10 mayıs ??? Kütahya 26 Ev hanımı

-dilara1.................7 mayıs ??? Mardin (Almanyadan)

-elif_ecrin...................11 mayıs ???

-elçin&su.................12 mayıs
-bembeyaz...............13 mayıs Konya 26 Memur
-berna24..................15 mayıs
-orjinal-catlaq............15 mayıs İstanbul
-gullu_23...................17 mayıs
-ayşegül................19 mayıs
-unıca...................19 mayıs
-mini garaböcük............20 mayıs
-denizzzz..........20 mayıs Muğla/Fethiye 27 Muhasebe
-uyuzmuyum_neyim.....................20 mayıs 28
-geveze.....................22 mayıs
-lalezar...................22-24 mayıs Balıkesir 39 Memur
-yaseminnnnnnn........24 mayıs Kütahya 22 Ev hanımı
-defne defne................30 mayıs Satış danışmanı
-burçemm.................31 mayıs Tekirdağ
-çitos....................1 haziran Yozgat
-sinemtugra.................2 haziran
-baharrrımmm..............3 haziran Ardahan Güzellik uzmanı
-melodi_cn................6 haziran İstanbul 25 Ev hanımı
-haziran13.............? İstanbul 35 Mühendis
-gülparem...............? Afyon 22 Üniv. öğrc.
-beklenenbebiş..........8 haziran 20
-yesi......................? 25
-aymelek..............? Erzurum 25 Hemşire

-sılam_nisa.................? Türkçe öğrt.
-best_dream............11 haziran

Arkadaşlarımıza Allahtan sabır diliyoruz, inş en kısa zamanda yine bizlere bebek müjdesi verirler...
sheker_shey...............? Konya
sevde7...................?
geweze............? Ankara 22 Üniv. öğrc.

arkadaşlarımızı da unutmadık ne zaman isterlerse listeye tekrar ekleriz, onlar da lütfen umutlarını kaybetmesinler:
sea34........................? İstanbul
koza...................? Antalya 33

adet tarihini ve diğer bilgilerini listede görmek isteyen arkadaşlar yazsınlar seve seve ekleriz...
adet olanlardan isteyenler de lütfen yeni adet tarihlerini ekletmeyi unutmasınlar.

Dikkat!!! Regl tarihi 15 gün geçip de topiğe haber vermeyenler listeden çıkarılacaktır.

cn benim allaha emanet ol guzum Tunayi da öp bizim icin 🙂
hadi soloyu attiginda annadirsing bize hahahaa
doktordan aldigin bilgileride aktarmayi untuma insallah hersey yolundadir öpültünüssss
tamam canım onu da alta atıyım, yok ikimiz de liste yenilediğimiz için herkes kendi sayfasını biliyor ya ordan devam ediyoruz.

maşallah canım Allah mutluluğunuzu daim etsin🙂

kızlar ben çıkmalıyım biraz ev işi yapıyım, akşama da koro çalışmam var 22 mayısta konserimiz var solom olacak gibi bakalım🙂 eşim şehirdışında olduğu için annemde kalacağız tunayla, bugün artık giremem yarın da doktora gideceğim bakalım belki gitmeden girerim bilemiyorum dua edin bana inş herşey yolundadır. öptüm sizleri hepinizi seviyorum🙂

tamam canım onu da alta atıyım, yok ikimiz de liste yenilediğimiz için herkes kendi sayfasını biliyor ya ordan devam ediyoruz.

Evet canım 🙂

maşallah canım Allah mutluluğunuzu daim etsin🙂

kızlar ben çıkmalıyım biraz ev işi yapıyım, akşama da koro çalışmam var 22 mayısta konserimiz var solom olacak gibi bakalım🙂 eşim şehirdışında olduğu için annemde kalacağız tunayla, bugün artık giremem yarın da doktora gideceğim bakalım belki gitmeden girerim bilemiyorum dua edin bana inş herşey yolundadır. öptüm sizleri hepinizi seviyorum🙂

Seni dilnemeyi isterdim 🙂
bende öptüm canım kolay gelsin ..

günaydın fıstıklarımmm...
orjimmm tebrik ederim cnmmm nikahın kıyılmış bi yandanda başınız sağolsun kötü bi olay olmuş...
sagul ablacım benim dostlar sagulsun işte nasip kısmet bizim kismetimizdede bunlar varmışki olmuş saglık olsun nasılsınız bakalım bebek nasıl ??

kizlar esimle nasil tanistim paylasmami istermisiniz?
paylaş ablam paylaşşş 🙂

Kızlar hala regli olmadım.:d014: ama karnımda ağrıyor geliyor mi ki acaba ?
inşallah olmazsın diyecem ama olmuşsun ablacım cok üzüldüm sakın üzülme rabbimden ümit kesilmez

Arabanin camina yastladim basimi. Cakilli yoldan ilerliyoruz. Etrafima bakiyorumda hic dogru düzgün bi yesillik yok. Zaten yoldan bikmis bi vaziyette zorla sürümüslerdi beni arabaya. Ben kücükken gitmistim köye ve hep günü birlik bi görüsmeydi.
Simdi ise kalacakmisiz bi kac gün babamin emmioglunda. Ya ben burada napim? Arkadaslarimin hepsi sehirde tatili kuru ve bilmedigim bi ortamdami gecireyim? Neyse köyün girisinde salvarli hatunlar ellerinde sis örgü maratonunda sanki. Yaptiklari gözle görülecek gibi degildi. Baya bi izledin yanlarindan gcene kadar… kimisi sagdan el salliyor kimisi soldan hos geldiniz diye bagiriyoooo.
Babam 10senedir köyüne gidememisti. Cok heycanliydi. Bense hala sinirli ve somurtuk vaziyette oturuyordum arkada. Üstümde askili bi elbise ve bi sapka gözümde gözlük. Yani almanyadn geldigim bes belliydi taytak turist
köydekilerde almanyanin göbeginden kopmus geldigimi anlamicaklar sanki……..……….. neyse bi bordo borda kapiya geldik babam inmemizi söyledi ve kapidan iceri girip mobilya yaptirmak istiyoz diyin dedi. ( Mobilyaci emmoglusun Ogullari) Kardesimle kapidan girdik ben bi elimle sapkami bi elimlede rüzgarda efil efil ucan elbisemi tutuyordum.
“Sey biz mobilya yaptiracaktik mümkünmü acabaaagaaaa?????“ diye avlunun icine bagirdim.

Kapidan bi zayif adam ve Minik bi kadin kostura kostura ciktilar…
„vay gurban olurum vallaha” diye sarili sarili verdiler bize bizse böyle icten sicak bi karsilasmaya hazir degildik ama kandir ceker demisler bizde sarildik yillardir görmedigimiz hasretle bekledigimiz kisilere gibi.
Hayret onlar aglamaya basladilar sevincten bizde nasil tepki verecegimizi bilmedik bizde döktük iki üc yas.
Eve aldilar. Disarisindan serindi evler beni bi koltuga oturtular annem babam arabayi avluya koyana kadar.
Konustuk iki laf. Ve babamin emmoglusu benim solumu isaret ederek oglum dedi. Ben anlamadim
Bak Kiz bu oglum dedi basimi cevirdigimde iki tane diz gördüm (malum ben oturuyom o ayakta) yavasca yukari baktim. Aman tanir bi boy ve yüzüne vardigimda gözlerine baktim gökmavisi ve gözbebekleri kücücüktü.
Hos geldin dedi bende hos diyip kaldim ayaga firladim sey kem küm ADIn ne diye azcik yüksek sesle sormusum saskinligimla ben metin dedi ve tokalastik….. zayif adam güldü minik kadin güldü bense saskin sakin aval aval bakiniyordum. Masallah cok yakisikli ve boylu poslu… icimden dedimki eger birgün cocugum olacaksa bu adam babasi olacak ve ben onun karisi baska yolu yok dedim kendime…. Daha 16yim saf temiz düsüncelere bi bakin yaaa
AMA O andan itibaren yanindan ayrilmadim nereye gittiyse yaninda gittim su getirmeye hayvanlara bakmaya ve bir cogu………. Simdi evliyim agustosta 5 sene olacak
anammmmmmmmmmmmmmmmmmmmm vay alman seni vayyyyy allah daim etsin mutlulugunuzu vallahi hepinizin roman gibi yhu manşallah rabbim nazarlardan saklasın neşenizi berketeini eksik etmesin

bir erkek arkadaşım vardı 9 aydır birlikteydik ve aşırı kıskançtı benimle ilgili herşeyi kafasına takıyordu.. minibüste birisi benim ayağıma bassa dünyaları yıkıyordu o derece yaniii... ayrıca madi manevi beni sömürüyordu bi yerde yemek yesek hesabı hep ben öderdim ve ben salak gibi onu severdim yinede..ve
birgün hiç bi sağlık problemi yokken birden beyin felci geçirip vefat etti. dünya başıma yıkılımıştı çoook zor günler geçirdimmm gerçekten... aylar geçtiii bi ilişki benim için zordu hele evliliği hiç düşünemiyordum yaşadığım şeyden sonra beni hem sömürmüştü hemde ölümüyle üzmüştü.. ozamanlar internetim yoktu eve yeni internet bağlandı bende hep merak ettim chat nasıl bişi herkes giriiyor diye ve ogün ilk ve son chate girdim o sırada eşimde arkadaşının ısrarıyla ilk kez girmiş doğuda görevde olduğu için kız bulamadığından arkadaşı bari chatte kız bul demiş tabii ikimizde chatten bişi olmayacğıı düşünerek girmişiz ti ye alarak.. ama ne olduysa o gün oldu ikimzde çok doğaldık ve msn lermizi aldık zamanla farklı boyutlara taşındı bu ilişki ve ben inanamadım internetten böle bişi olmaz diyordum ama eşim zamanla tüm akrabalarıyla beni tanıştırdı ve güvenim dahada arttı sonra 3 yıl flörtün ardından evlendikkk🙂)) yani normalde güvenilir bişi değil kesinlikle ama biz şansımıza birbirimizi bulduk... ve tek bir yalan söylemeden birbirimize...

vay vay vay roman gibi allah ne agız tadınızı nede evinizdeki neşeyi bereketi eksik etmesin rabbim uzun ömürler ardından büyük mutluluklar nasip eylesin cok güzel bir hikayeniz varmış benim tanışmam ayrı kacmama ayrı hikaye neler cektim neler allahım bilir hepimizin farklı işte ama cok güzel vallahi acıkcası bir yandan heyecanla okudum bir yandanda duygulandım

Sizinkide bizimkine benziyor canım 🙂
Bende üye olduğum memurlar.net sitesinin mesaj bölümünü eşimle tanışana fark etmeyerek, o gün BUDA NEYMİŞ diyerek açtığımda karşıma çıkan mesajlar ve HADİ BİR CEVAP VEREYİM dememle eşime çarpmışım hahaha
gerçi bizimki biraz daha ilginç tanışmamızdan önce eşimin çalıştığı yere benim yanımda çalışan bir arkadaşımın tayinin çıkarak gitmesi, güven olayını artırdı ve ve biz akşam yazıştık ertesi akşam tanıştık, ve aynı akam evlenme teklifi ederek yanımdan gitti ve 3 gün sonra anne ve babası vefat etmiş oludğu için en büyük abisi ve yengesini alarak istemeye gelmesi ile NEYE UĞRADIĞIMI şaşırtması ile devametti ve 20 gün sonra kendimi nışanlanmış hatta NİKAHLANMIŞ buldum hahaha
hahaha hahaha hahaha benimde ablamı eniştem görmüştü 1 hafta içinde isteme nişan nikah bir olmuştu neye ugradıgımızı şaşırmıştık ama olsun rabbim mutlulugunuzu daim etsin allah aranızı bozmasın inşallah bir ömür mutlu olursunuz ablam benim 🙂

çoğunluğun ortak noktası🙂sanırım görmeden🙂) bende onların arasına giriyorum..bi akşam arkadaşlarla buluşup eğlenmeye gitmiştik..genelde eve gelince yatan biriyim🙂bilgisayarı açayım dedim..arada girdiğim sitede bide baktım bir mesaj..merhaba diye..baktım aynı şehirdeyiz..bende cevap yazdım..sonra bir baktım biz bununla işi ilerletmişiz hep benle görüşmek istiyor..fakat hep işim var diyorum..sonra iş için benim bulunduğum yere geleceğini söylediydi..bende ok dedim sonra görüşmeye karar verdik..acıkçası gördüm hiiçç elektrik alamadım..bana oldukça zayıf ama yakışıklı geliyordu hiç elektrik alamamıştım..hatta yolda yürürken ondan iki adım önde gidiyordum o derece🙂)hep dalga geçerdim onunda çok ciddiyim...🙂...nasılsa nazı ben yapıyordum...istediğim zaman konuşurum istemediğim zaman konuşmam bile diyordum yüzüne karşı..o hep o kişilikte ya benim gözümde...zaman ilerledikçe o hiç beğenmediğim elektrik alamadığım o kişiyi farkında olmadan öyle aşık olmuşumkii..zamanla sorunlar yaşamaya başladık....sorunlar yaşadıkça bi irkilme oluyordu bende..midem bulanır gibi..ayaklarım ellerim tutulıyordu sanki..nefes alırken bile o kalp atışlarım bütün hücrelerime yayılmış gibiydi adeta...ve biz ayrıldık...ben onu dinlemediğim için o beni sorumsuz görüyordu haklıydıda..oda aşıktı ama sen değişmezsin gibi geliyor ilerde üzüleceğimize şimdi üzülelim diye ağlayıp bana durumu açıklıyordu..ikimizde çok ağladık..ya resmen onsuz yaşayamayacağımı bile düşünmüştümm..ayy şuan bunları yazdıkça o anları tekrar yaşar gibi oldum...2 hattı var telefonu..birinle benle konuşuyor.diğeriylede bana mesaj yazıyor sensiz yaşayamam diye..o gün karakolda nöbetçiydi benimki askerler ağladığını görmesin diye masanın altına saklanmış benimki...işte o andaa aşkımızın bizim için ne kadar kıymetli olduğunu anlamıştık...ve bir iki ay sonra beni istemeye geldiler..ve hemen nikahh...benimki hızlı çıktı hemen nikahı bastı beni kaçırmamak için🙂)1 yıl sonrada düğün🙂)o günler acısıyla tatlısıyla benim için çok özel ve güzeldii🙂))
allah mutlulugunuzu daim etsin rabbim ayırmasın küçük bebeklerle tatlandırsın evinizi rabbim küçük kuzucuklarınız olsun böle tatlımı tatalı tontişmi tontiş allahım mutlulugunuzu daim eylesin

:küstüm:tunacım listeyi güncellicektin.Regli oldum canım mübarek ola.:grev:ay çıldırıcam ya yine olmadı:18:
üzülme canım demekki zamnı degilmiş kıyamm yaaa olacak ama olacak kendini yorma tanışınıyormuşsunuz bu arada hayırlı olsun inşallah ugurlu gelir evinizz sizlere

bizim kara kuzu Orji nerelerde?
odada görünüyor ama yok?

ORJIIII cnm nassi etting ne var ne yok?
:melo::sigara::melo: selammmmmmmmmmmmmmmmm ben geldim burdayım sayfaları okuyordum vallahi nasılsınız bakalım

Geri