Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ah sarıgelinim olmuyor işte bu ay 7.ay bitti.Henüz birşey yok.Ne yapayım ama canımı sıkmamaya çalışıyorum.bu idrar testlerine de hiç güvenmiyorum artık.İki seferdir silik ikinci çizgi çıkıyor.Sadece ben görsem neyse.Eşimde görüyor.Ama bu sefer inanıp umutlanmadım allahtan.Hayırlısı ne diyeyim
öyle diyorum bende canımın içi ne yapayım.elden başka birşey gelmiyor.üzüldüm kırıldım içim acıyor her defasında ama ne yapayım.Kısmet.Rabbim hakkımızda hayırlısını versin
ya üzme kendingi giz hersey hayirli zamanda insallah sen umuyormuydung gociskonla danisip evleneciiini mesela?
ya va ya gizlar benim dislerimde hep tel vardi kilocukluydum ve komplexliydim erkekler hic bana bakmazdi ve sadece en iyi arkadasim teklif alirdi cikma teklifi iste
bense üzülürdüm beni kimse beyenmiyor diye 16 yasimla benim herifi tanidim iste olan oluvedi
yani ummadigim anda oluyo erbiseycük olmuyor diye üsülmeye dey mez guzum. Hayirli zamanda saglikli olur insallah
ah sarıgelinim olmuyor işte bu ay 7.ay bitti.Henüz birşey yok.Ne yapayım ama canımı sıkmamaya çalışıyorum.bu idrar testlerine de hiç güvenmiyorum artık.İki seferdir silik ikinci çizgi çıkıyor.Sadece ben görsem neyse.Eşimde görüyor.Ama bu sefer inanıp umutlanmadım allahtan.Hayırlısı ne diyeyim
öyle diyorum bende canımın içi ne yapayım.elden başka birşey gelmiyor.üzüldüm kırıldım içim acıyor her defasında ama ne yapayım.Kısmet.Rabbim hakkımızda hayırlısını versin
Bede çok gördüm o silik çizgiyi, düşük yaptığımda öyle tespit etmiştik, kan testi yaptırmıştım.. biraz aldatıcı oluyor silik çizgiler, aceleci davranıyoruz, dr.lar an ez 7 gün geçmeden yapmayın diyor, biz günümüz geçmede yapıyoruz 🙂